Hvad er lovligt betalingsmiddel?

Lovligt betalingsmiddel er enhver form for betaling, der skal godkendes for en gæld i henhold til lovene i området. Generelt, at udtrykket betegner myndighedsudstedt kontante penge, såsom regninger og mønter, i modsætning til kreditlinjer, checks, eller kort. Lovene omkring lovligt betalingsmiddel har vist sig afgørende i dannelsen af ​​finanspolitikken i mange lande.

Under den amerikanske føderalistiske debatter, prøvede dem, der søger at begrænse de beføjelser, en central regering til at insistere på, at ingen centralbank bør eksistere, og at regeringen bør være forbudt at udstede penge. Den anti-føderalistisk holdning blev i vid udstrækning besejret, dog, og den amerikanske forfatning forbyder de enkelte stater fra at udstede penge.

For mange år efter den revolutionære krig, brugte USA en række guld-og sølvmønter for handel. Under borgerkrigen, ændrede politik på grund af den enorme offentlige gæld, og den amerikanske regering begyndte at udstede papirpenge. I 1965 bekræftede den amerikanske højesteret, at alle USA-udstedte penge, både i papirform og mønt, er lovligt betalingsmiddel, og derfor skal accepteres for gæld i landet, mens udenlandske penge ikke er.

I 2002, kogte en igangværende amerikansk debat lovligt betalingsmiddel til overfladen, med indførelsen af ​​lovligt betalingsmiddel Modernisering loven i Repræsentanternes Hus i USA. Blandt andre bestemmelser, krævede handling slutningen af ​​cirkulation af øre, vurderet til én cent i amerikanske valuta. Fortalere for loven hævdede, at guldet er ubrugelige som valuta, og at de ikke kan bruges i automater eller for mange indkøb. De er også dyre at producere, afhængigt af forurenings-tunge industrier til udvinding af kobber og zink. Lovforslaget blev aldrig avancerede i Kongressen, og ignoreret efter udgangen af ​​årets session.

En af de store debatter i det tidlige 21. århundrede blev den europæiske indførelsen af ​​euroen som lovligt betalingsmiddel. Mange lande havde lange historie er forbundet med deres egne valutaer, og skifte til en fælles europæisk model forårsaget store protester blandt nationalister. Fra 2010, havde 16 nationer, kendt som euroområdet vedtog valuta. Især, valgte Det Forenede Kongerige, Danmark og Sverige at fritage sig selv, bevarer deres egne formularer.

Selv om de love lovligt betalingsmiddel kræve, at enhver levedygtig valuta accepteres som betaling af gæld, nogle erhvervsvirksomheder nægter store pålydende værdi af regninger. Madboder, nærbutikker, og markedet boder vil normalt afvise ethvert lovforslag mere værd end $ 20 eller $ 50 US Dollars (USD). Selv om denne praksis synes at overtræde lovgivningen, det faktisk er lovligt i mange lande. Ifølge de fleste lov teorier er forretningsdrivende lov til at nægte service på nogen som helst grund, under et begreb kaldet invitation til at behandle eller opfordring til at forhandle. Så mens du ikke kan have en købmand arresteret for at nægte dine $ 100 USD regningen for en pakke af chips, kan du helt sikkert nægte at handle hos butikken igen.

Forvaltningen af ​​lovligt betalingsmiddel er ekstremt vigtigt for de fleste statslige samfund. Dag-til-dag forretninger jord er udført i overensstemmelse med den finanspolitik der ligger i enhver økonomisk system. Nogle historiske og samfundsmæssige eksperter overveje udvikling af tilbuddene love for at være et fundament for et velfungerende samfund, og det skabte systemer ofte kan give indsigt i de værdier og formålet med en nation.

Hvad er et monetært Multiplier?
Hvad er et Blended Rate?
Hvad laver en Bonding virksomheden gøre?
Hvad er en udgift metode?
Hvad er Online Trading?
Hvad er Fee Simple?
Hvad er en lukket-End egenkapital?
Hvad er indskudt kapital?
Hvad er Udgifter i alt?
Hvordan vælger jeg den bedste Sundhed og Dental Plan?
Hvad er Månedlig renters rente?

Leave a Reply

trade online