Hvad er LTV?

Lån-til-værdi (LTV) er et forhold, der skildrer forholdet mellem et lån beløb med værdien af ​​en ejendom. Dette forhold fås ved at dividere den mængde af et lån af enten salgsprisen for ejendommen eller ejendommens anslåede værdi. Den nederste af de to beløb er brugt.

LTV er en af ​​de mange faktorer, der anvendes af långivere, der ved afgørelsen af, om ikke at godkende et realkreditlån. LTV er udtrykker i procent. For eksempel har et lån på $ 50.000 på en $ 100.000 hjem en LTV på 50 procent. Et realkreditlån kan siges at have en høj LTV, når mængden af ​​lånte penge er høj i forhold til udbetaling af låntageren eller kapitalandelen i ejendommen. For eksempel, hvis en låntager giver en udbetaling på fem procent, og den belånte beløb er 95 procent af salgsprisen, er lånet anses for at have en høj LTV.

Långivere typisk se lån med høj belåning som mere risikofyldt end dem, hvor låntagere tilbyder mere betydelige afdrag eller har større mængder af egenkapitalen. Fra en långivers synspunkt, har en låntager med færre penge investeret i et hjem mindre at tabe ved misligholdelse af et lån, end en person, der har givet en større udbetaling, eller som har betydelig egenkapital i en ejendom. Ofte långivere kræver låntagere af lån med høj belåning for at få pant forsikring. Denne type forsikring er med til at beskytte interesserne for långiveren, hvis låntager misligholder lånet.

Når låntager af en høj LTV lån kræves for at købe realkreditforsikring, de samlede omkostninger ved realkreditlån er steget. Høj LTV lån ofte bære højere rente også. I nogle tilfælde kan låntagere har sværere ved at kvalificere sig til høj LTV-lån end for lån med en lavere belåning.

En vurdering kan spille en vigtig rolle i enhver type boliglån. Med en høj LTV lånet, er den anslåede værdi særlig vigtig, da det kan placere transaktionen i fare. For eksempel, hvis en køber har et fem procent ned betaling en $ 200.000 hjem han eller hun har brug for et lån for et beløb på $ 190,000. Hvis en långiver accepterer at yde et lån for 95 procent af den anslåede værdi og ejendommen vurdering kommer ind på kun $ 195000, vil lånebeløbet være lige $ 185,250. Det er 4750 dollars mindre end låntageren nødt til at lukke på ejendommen.

Hvis en ejendom vurderer for mindre end mængden af ​​lån penge købers behov, kan hele real-ejendom falder fra hinanden. Nogle gange, dog kan en låntager være i stand til at flytte transaktion over til en anden, mere lempelige långiver i tide til at holde handlen i at falde igennem. Ved hjælp af en pant mægler kan gøre at flytte til en ny långiver lettere, da mæglere har typisk en lang række långiver kontakter og kan ofte hjælpe låntagere skifte långivere ret hurtigt.

Hvad er finansiel planlægning?
Hvad Er MACRS?
Hvad er forskellen mellem afkast på aktiver og egenkapitalforrentningen?
Hvad er Credit Control?
Hvad er et lån amortiseringsplan?
Hvad er Supplerende Health Insurance?
Hvad er et omsætteligt instrument?
Hvad er en Billing Cycle?
Hvilke faktorer påvirke prisen af ​​en gas Bill?
Hvad er en anlægsaktiver register?
Hvad er de forskellige typer af finansieringsudgifter?

Leave a Reply

trade online