Hvad er lukkede Credit?

Lukkede kredit er en form for kredit, der kræver fuld betaling skal gengives på et bestemt tidspunkt i fremtiden. I de fleste tilfælde indebærer en udvidelse af lukkede kreditere periodisering af finansielle omkostninger og renter, der også betragtes som skyldes samtidig, at den fulde hovedstolen er afgjort. Fordi lukkede kredit har et bestemt slutdato for indgåelse af udvidelsen af ​​antallet af udstedte kredit, er det en anderledes tilgang til den revolverende kreditlinje, der er den fælles metode med kreditkort.

To af de mest almindelige eksempler på lukkede kreditter er lån til boliger og biler. Realkreditlån er hovedsagelig en strategi for fastsættelse af en forlængelse af kredit til at købe det hjem. Strukturen af ​​kredit vil indebære anvendelse af en rente. Renterne på realkreditlån kan fastsættes eller ændres.

Når den endelige samlede beløb for kreditten er fastlagt og godkendt, er det forventede samlede beløb for realkreditlån opdelt i månedlige afdrag betalinger. En del af hver månedlige ydelse er afsat til at betale tilbage interesse såvel som det vigtigste. Nogle långivere nedbryde beløbet for hver betaling, der går til over hovedstol og renter. Når den lukkede kredit arrangement afregnes fuldt ud af låntager, långiver frafalder alle krav mod de hjem og ejendom.

Auto lån er en anden fælles anvendelse af lukkede kredit. Ligesom et boliglån, er auto lån en forlængelse af kredit, der skal tilbagebetales fuldt ud af en nærmere angivet fremtidig dato. Dog kan vilkårene og betingelserne for lukkede kreditten være lidt anderledes. Fristen for tilbagebetaling er normalt meget kortere, og den anvendte rentesats er langt mere sandsynligt, at der fastsættes i stedet for variabel.

Lukkede kredit udgør en fremragende mulighed for at opbygge en stærk kredit-rating, især med brug af auto lån. Tilbagebetales kredit viser engagement af de enkelte til ære finansielle forpligtelser, og kan tjene som en vigtig indikator, der vil hjælpe med at bestemme støtteberettigelsen for kredit-muligheder med mere attraktive vilkår i fremtiden.

Hvad er Industry SWOT-analyse?
Hvad er kreditforsikring?
Hvad er de forskellige typer af arbejdstagere Compensation Benefits?
Hvad er de bedste strategier til udbytte vækst?
Hvad er de forskellige typer af Stock Trading Systems?
Hvad er en balance?
Hvad er fordelene ved at have god kredit?
Hvad er kredit Betingelser?
Hvad er en Revenue Center?
Hvordan vælger jeg den bedste forretning ejendomsforsikring?
Hvordan Kan jeg købe børnetøj på et budget?

Leave a Reply

trade online