Hvad er lyd Financial Management?

Forsvarlig økonomisk forvaltning henviser til de forskellige metoder og strategier, som enkeltpersoner, organisationer eller regeringen kan anvende for at lette erklærede mål eller for at opnå de ønskede økonomiske mål. Det vil sige, at en forsvarlig økonomisk forvaltning omfatter alle de gældende praksis, der vil hjælpe med at realisere gode økonomiske resultater. Metoderne til at opnå en forsvarlig økonomisk forvaltning afhænger af, om vedkommende er en enkeltperson, en virksomhed eller organisation, eller en offentlig myndighed.

De fleste individer foretage finansielle beslutninger i deres liv på daglig basis. Disse typer af beslutninger er ikke kun begrænset til voksne, fordi selv små børn, lave små økonomiske beslutninger, der kan anses som god eller dårlig. For eksempel skal et barn, der modtager en oplyste mængde lommepenge hver uge træffe beslutninger om hvad de skal gøre med pengene. Nogle af de valgmuligheder kan omfatte at spare en stor procentdel af de penge, at bruge alle de penge og investere nogle af pengene, således at det vil give udbytte over tid. Alle disse beslutninger har deres egne resultater, hvilket kan omfatte at have penge nok gemt til regnfulde dage, hele tiden brød i midten af ​​ugen, og efter at have ekstra indkomst fra udbytte hidrørende fra investeringen.

På samme måde skal virksomhederne foretage en forsvarlig økonomisk forvaltning en af ​​de vigtigste hjørnestene i deres forretningspraksis med henblik på at kunne forvalte hvad ressourcer, de har i forbindelse med realiseringen af ​​deres corporate mål. For eksempel skal en virksomhed have en klart angivet driftsbudget, der vil tjene som vejledning for hele regnskabsåret. Et sådant selskab skal føre nøje optegnelser over tilstrømning og udstrømning af kontanter for at sætte en stram snor på alle muligheder for utætheder, der kunne skubbe virksomhedernes udgifter i de ønskede budget. Virksomhederne kan have brug for at låne penge fra pengeinstitutter og andre finansielle institutioner på et tidspunkt med henblik på at udføre store eller finansiel-intensive projekter. God økonomistyring praksis kræver, at sådanne selskaber også skal have en klar plan for brugen af ​​pengene samt for tilbagebetaling af eventuelle lån for at undgå eventuelle fejl eller mangler.

Regeringerne også udviser principperne for god økonomisk forvaltning gennem planlægning af årlige budgetter og øremærkning af midler til forskellige sektorer og projekter. De skal også have økonomiske planer på plads for at muliggøre en korrekt bogføring af indgående indtægter fra forskellige midler, herunder skatter, bøder, afgifter og andre statslige indtægtskilder. Sådanne forsvarlig økonomisk forvaltning praksis ofte betyde forskellen mellem en sund økonomi og et, der er i ikke bevæger sig fremad.

Hvad er donortræthed?
Hvordan vælger jeg den bedste Credit Management Software?
Hvad er en boligstøtte?
Hvordan vælger jeg den bedste Cash Management Software?
Hvad er Return of Premium Life Insurance?
Hvad er Svig?
Hvad er Small Business Venture Capital?
Hvad er en nostro-konto?
Hvad er en Credit Management System?
Hvad er Maltitol?
Hvordan vælger jeg den bedste Gæld samlegodsspeditør?

Leave a Reply

trade online