Hvad er Makro Miljø faktorer?

Makro miljø faktorer er ydre kræfter eller komponenter, der kan påvirke driften af ​​en virksomhed eller organisation. På trods af at stort set ikke har kontrol over en virksomhed, der ofte makro miljø faktorer kræver forandringer og forskydninger i drift, ledelse, produktion og markedsføring. Der findes mange forskellige typer af makro miljø faktorer, herunder politiske, økonomiske, sociale og teknologiske problemer – også kendt som “PEST” – faktorer. Nogle virksomheder omfatter også miljømæssige og juridiske hensyn i deres definition.

Politiske faktorer kan have en dybtgående indvirkning på, hvordan en virksomhed drives og styres. Skattepolitik, myndighedsudstedt sikkerhedsregler, tilgængeligheden af ​​offentlige kontrakter, og selv forskydninger i den kontrollerende politisk parti kan alle ændre makro miljø for en organisation. International lovgivning, såsom handelsaftaler og tariffer, kan påvirke udbud og efterspørgsel, kæder og til rådighed markeder for mange forskellige virksomheder som godt.

Et marked boom, recession eller voksende inflation problem kan alle ændre den måde, en virksomhed planer for fremtiden og opererer i nutiden. Økonomisk makro miljø faktorer er ofte vanskeligt at vurdere, eftersom den økonomiske prognoser og analyser varierer meget mellem eksperterne. Arbejdsløsheden niveauer, sammenlignende valutakurser, og tilstanden af ​​den globale økonomi kan alle hjælpe eller skade en virksomheds evne til at få komponenter, der er behov og opretholde en stabil fortjeneste.

Stemningen og demografi af befolkningen udgør det sociale område af makro miljø faktorer. Mange sociologer har bemærket, at den generation, der kom af alder med begyndelsen af ​​det 21. århundrede lægger vægt på selv-guidede job med plads til kreativitet, snarere end traditionelle job strukturer, der fokuserer på at udføre et bestemt sæt af opgaver i en forbudt måde. Denne sociale skift kan forårsage organisationer til at omdefinere jobbeskrivelser og tilpasse den model af arbejdspladsen for at tiltrække unge professionelle. Sociale tendenser, såsom en stigende præference for on-demand-mobile medier enheder i forhold til traditionelle biografer og tv, kan også påvirke hvilke produkter en virksomhed producenter, og hvor den vælger at bruge reklame dollars.

Teknologisk makro miljø faktorer kan påvirke, hvordan en virksomhed driver forretning. En ny type maskiner, avancerede computer-chip, eller et produkt skabes gennem forskning og udvikling kan hjælpe en virksomhed ophold moderniseret og forud for markedet kurven. Holde trit med de teknologiske fremskridt kan være noget af en maraton og en gamble

Smart virksomhedsejere skal være i stand til præcist at identificere, hvilke nye udviklinger vil være virkelig nyttige, og som blot er skinnende objekter med nogen reel mulighed for at forbedre forretningen.

Miljøhensyn er meget vigtige for virksomheder med henblik på mod langsigtede aktiviteter. På kort sigt, miljømæssige spørgsmål såsom naturkatastrofer kan forstyrre produktion og levering operationer, eller endda ødelægge virksomhedens aktiver. Programmer såsom miljørisikovurderingen kan hjælpe virksomheder med at forberede til at håndtere mange af de mest sandsynlige kortsigtede miljøkriser. I det lange perspektiv, dog kan virksomheder har en interesse i at sikre, at deres forsyningskæder ikke ødelægges af bæredygtig praksis, og at deres aktiviteter ikke er fare på grund af truslen om global opvarmning og miljøforringelser.

Hvordan vælger jeg den bedste forretning Cash Management System?
Hvad betyder Dash til papirkurven Mean?
Hvad er en flydende Gæld?
Hvad er de forskellige typer af Fundraiser Software?
Hvordan jeg sponsorere et barn?
Hvad er de forskellige former for vedvarende energi midler?
Hvad er Mobile kreditkort forarbejdning?
Hvad er investeringer Value?
Hvad er udskudte indtægter?
Hvad er en NSF Check?
Hvad er en obligation indenture?

Leave a Reply

trade online