Hvad er Managed Tandpleje?

Begrebet lykkedes tandpleje henviser typisk til forskellige typer af dental forsikring, der betaler forhandlede satser på forhånd godkendte udbydere af tandpleje. Målet af managed tandpleje er at sikre, at tand-forbrugere får den pleje, de behøver for at holde deres tænder og tandkød sundt og samtidig reducere omkostningerne. De typer af Managed tandpleje forsikringsprogrammer variere fra jurisdiktion, da nogle lande kan tilbyde tandpleje som led i et nationalt sundhedssystem, og andre lande kan have love om forsikringsselskab politikker. I USA planlægger disse tandpleje typisk give forbrugerne fuld eller høj dækning for forebyggende tandpleje, såsom regelmæssig undersøgelser og x-stråler, sammen med varierende fordele for mere komplekse tandbehandling.

Mange sundhedseksperter opmærksom på, at en god tandpleje spiller en væsentlig rolle i en persons generelle sundhed. Mens mange personer du blot vælge at betale for tandpleje af lommen, nogle foretrækker at tilmelde sig en styret tandpleje program, som kan hjælpe med at reducere omkostningerne, især i situationer, hvor en person kan have brug for akut tandbehandling eller omfattende tandarbejde. Meget gerne forskellige typer forvaltes pleje sygesikring, tilbyde disse politikker, en bred vifte af ydelser, som kan være bundet til en vis grad, at prisen på præmierne.

For at reducere omkostningerne, vil en leverandør af managed tandpleje politikker arbejde med individuelle tandlæger og dental praksis at forhandle rimelig betaling for en række forskellige tjenester. Personer der deltager i en styret tandpleje planen er typisk kræves for at bruge dem, tandlæger, der deltager i planen. I nogle tilfælde kan der dog en forsikringstager har mulighed for at arbejde med dental fagfolk, der ikke er deltagere i de forvaltede tandpleje planen, men han vil være forpligtet til at betale en større procentdel af de afholdte udgifter. De, der deltager i disse planer, bør tjekke deres politikker nøje, da nogle kan være meget restriktiv og kan nægte godtgørelse for pleje modtaget fra tandlæger, der ikke er en del af planen.

I nogle tilfælde vil en styret tandpleje politik specifikt tilskynde til udøvelse af forebyggende tandpleje ved at dække hele udgiften til rutine tandeftersyn for både voksne og børn. I situationer, hvor en forsikringstageren har brug for mere behandling, såsom fyldning af hulrum eller ekstraktioner, kan han være forpligtet til at betale for i det mindste en del af hans pleje. Disse politikker kan også omfatte det mindste en del af udgifterne til tandregulering pleje, men kan udelukke mere avancerede og dyrere former for tandregulering. Ud over restriktioner på, hvilke typer af leverede tjenesteydelser og udvælgelsen af ​​behandlere, kan en styret tandpleje plan også sætte begrænsninger for de årlige udgifter, at hver forsikringstager kan pådrage sig.

Hvad er en kobber ETF?
Hvad er de bedste tips til at købe guld Bullion?
Hvem er i fare for sæsonbestemt arbejdsløshed?
Hvad er Venture Capital Trusts?
Hvad er en gruppe Annuity?
Hvorfor skal jeg betale en gasregning Online?
Hvad er en vurdering?
Hvad er CAPEX?
Hvad er de bedste måder til at kontrollere udgifterne?
Hvad er en Real Estate Investment Trust?
Hvad er de bedste tips for Short Sale købere?

Leave a Reply

trade online