Hvad er Margin Buying?

Margin køber er en måde at bruge flere penge end man rent faktisk har på hånden på en investering. Dette gøres ved at sætte en mindre investering ned som sikkerhed, og så låne penge fra mægler til at gøre op resten af ​​omkostningerne af bestandene. Margin køber kan være en udmærket måde at tjene en masse penge ud af en relativt mindre beløb end den startkapital – men det kan også resultere i nogle ret ødelæggende tab. Lad os se på et eksempel for at se, hvordan margin køber kan give store fordele, men også at forstå dens ulemper.

Forestil dig, at vi køber en aktie for $ 100, og vi køber det hele med vores egne midler. Prisen for bestanden så doubler, forlader vores lager værdi af $ 200. Vi har netop lavet en 100% afkast på vores indledende investering, og et overskud på 100 dollars.

Nu forestiller vi kun har $ 25, så vi køber 100 dollars værd af bestanden ved hjælp af margin købe, med en $ 75 lån fra vores mægler. Aktiekursen fordobles til $ 200, så vores afkast er faktisk 700%, minus 75 dollars plus renter, vi skylder vores mægler. Så ud af en oprindelig investering på $ 25, har vi lavet næsten $ 100, eller næsten firedoblet vores indledende investering. Så margin køber kan være en fantastisk genvej til at høste store afkast.

På den anden side, forestille sig et lignende margin købe scenario. Vi køber $ 100 af lager, alle med vores egen penge. Prisen styrtdykker til halvdelen af ​​den oprindelige værdi, lukker på kun 50 $. Vi har nu mistet 50% af vores oprindelige investering – et hårdt slag, for at være sikker, men stadig efterlader os med en vis kapital til at investere.

Forestil dig i stedet, at vi kun har $ 25, så vi køber den $ 100 værd af bestanden ved hjælp af margin købe med et lån fra vores mægler. Da aktiekursen falder til under vores indledende investering, vil vores mægler sætte en margin call, der kræver os til at betale mere for at imødekomme den mindste margin krav. Ellers vil de sælge ud af vores værdipapirer til dækning af lånet, og vi vil stå tilbage med ingenting.

Selv hvis vi betale en anden $ 25 til dækning af minimumskapitalkravet margen, da aktiekursen falder til $ 50, vil vi stadig stå tilbage med ingenting. Off af vores indledende investering, vi har mistet helt 100%, hvilket efterlader os med ingenting. Så margin køber kan være en farlig vej, hvis markedet er en dårlig dag eller vores lager valg er uheldig.

Margin køber har ændret sig siden 1920’erne, da den var relativt løs regler og minimummargener krav var meget lav. Denne situation førte til en masse svage investering positioner, som igen hjalp indvarsle sammenbruddet i 1929 og Den Store Depression. Siden da, har tendens til mæglere til at kræve højere minimumsmargener i tilfælde af margin køber, bede investorerne til at stille op mere startkapital til at hjælpe med at beskytte dem mod udsving i markedet. The Federal Reserve Board har nu en række regler håndtering margin at købe, og organisationer, som selv at regulere, såsom NASD og NYSE, har deres egne regler. Disse omfatter sådanne ting som et obligatorisk minimum margin – New York Stock Exchange kræver mindst en amerikansk $ 2000 depositum med mæglervirksomhed og et loft over gearing, der begrænser dig i at låne mere end 50% af den samlede investering værdi.

Hvad er Deed restriktioner?
Hvad er Makro Miljø faktorer?
Hvad er en kapitalinvestering?
Hvordan får jeg social sikring via Direct Deposit?
Hvad er nogle karrieremuligheder for et finansielt Engineer?
Hvad den offentlige gæld?
Hvad er en gave selvangivelse?
Hvad er en sikkerhedskode?
Hvor effektive er monetære incitamenter?
Hvad er Udskudt Regnskab?
Hvad er Omfattende dækning?

Leave a Reply

trade online