Hvad er markedsvilkår?

Markedsvilkårene er et begreb, der refererer til den tilstand af en industri eller økonomi. Udtrykket er almindeligt anvendt i forhold til aktie-og ejendomsmarkedet, som ofte beskrives som flygtige eller stabil. Disse betingelser er en indikator bruges af mange til at påvirke deres beslutninger. Disse indikatorer er imidlertid ikke oversætte på samme måde for alle parter. Desuden er de generelt ikke kan påberåbes i længere perioder uden revurdering, fordi markedsforholdene er sjældent permanent.

Udsving i markederne er drevet af en bred vifte af faktorer. Et primært eksempel er økonomien. Strømmen af ​​penge, adgang til kredit, og stabiliteten i beskæftigelsen spiller en stor rolle i staten markeder lokalt, nationalt og globalt. Markedsforholdene kan derfor henvise til en samlet situation eller til betingelsen om en bestemt branche.

Tænk på aktiemarkedet, som er meget bredt, fordi det er sammensat af interesser i en bred vifte af industrier. På tidspunkter, hvor en økonomi er generelt anses for dårlige, kan aktiemarkedet lider, fordi investorer kan tilføre færre penge end de tidligere havde. I dette tilfælde samlet set kan markedet sammenfattes som værende ned.

At markedet er nede, kan dog ikke være repræsentativt for tilstanden af ​​alle brancher eller virksomhed på aktiemarkedet. Der kan være specifikke brancher, såsom ædle metaller, at gøre det exceptionelt godt i denne periode. Inden for de ædle metaller industrien, dog kan der være virksomheder, der udfører meget dårligt.

Folk, der normalt tager til efterretning markedsvilkår for at hjælpe dem med at træffe visse beslutninger. Dette kan være særlig vigtigt for erhvervslivet og for investorer. Det er imidlertid vigtigt for dem at træffe beslutninger undgå stole for meget på generelle beskrivelser. Samtidig kan det også være vigtigt for enkeltpersoner at forhindre ignorere markedsvilkår eller de faktorer, der påvirker dem.

Markedsvilkårene er vigtige indikatorer. De har ofte afgøre, hvem der skal handle og i hvilken egenskab de skal gøre det på et givet tidspunkt. For eksempel, afhængigt af situationen for ejendomsbranchen kan det betragtes som et købers marked, og det er sælgers marked. Det betyder, at de betingelser, på et givet tidspunkt favorisere den ene gruppe frem for den anden. Under et købers marked, kan sælgerne være tilbøjelige til at holde deres egenskaber, fordi priserne er lave, hvilket vil resultere i tab, hvis de beslutter at handle.

Selv om tingenes tilstand kan beskrives som flygtige eller stabilt på et givet punkt, markedsforhold selv er generelt flygtige. Betingelserne kan ændre sig hurtigt, eller efter et stykke tid. Af denne grund kan forretningsenheder og investorer ikke udelukkende være afhængig af de nuværende forhold på lang sigt uden revurdering. Dette vil resultere i beslutningsprocessen baseret på forældede indikatorer, som kan være ødelæggende.

Hvordan reducerer jeg et kreditkort Finance Charge?
Hvad er Materielle Net Worth?
Hvordan starter jeg en Bed and Breakfast?
Hvad er de forskellige typer af amortisering?
Hvad er et driftsresultat?
Hvad er økonomisk afhængighed?
Hvad er en private udenlandske investeringer?
Hvad er en Settlor?
Hvad er diversificering vækst?
Hvad er et fast Asset Inventory?
Hvad er Core Capital?

Leave a Reply

trade online