Hvad er Market Integration?

Markedsintegration er et begreb, der bruges til at identificere et fænomen, hvor markederne for varer og tjenesteydelser, der er en eller anden måde relateret til hinanden er at opleve lignende mønstre af stigning eller et fald i forhold til priserne på disse produkter. Udtrykket kan også referere til en situation, hvor priserne på varer og tjenester, der sælges i et afgrænset geografisk placering, også begynde at bevæge sig i en slags lignende mønster til hinanden. Til tider kan en integration af markedet være tilsigtet, med en regering om gennemførelse af visse strategier som en måde at styre retningen af ​​økonomien. Til andre tider, kan integrering af markederne skyldes faktor, såsom ændringer i udbud og efterspørgsel, der har en afsmittende effekt på flere markeder.

Når et marked integration eksisterer, er hændelser, der opstår inden for to eller flere markeder lægge effekter, som også prompt lignende ændringer eller forskydninger i andre markeder, der fokuserer på relaterede varer. For eksempel, hvis efterspørgslen efter babydukker inden for et givet geografisk marked blev pludselig blive reduceret med 50%, er der en god chance for, at efterspørgslen efter Baby Doll tøj også ville falde i forhold inden for samme geografiske marked. Skal barnet markedet stiger, vil det normalt betyde, at markedet for dukken tøj også vil stige. Begge markeder vil have mulighed for at justere priserne for at håndtere de nye omstændigheder omkring efterspørgslen, samt justere andre faktorer, såsom produktion.

Marked integration kan opstå med stort set enhver form for relaterede markeder. Med et aktiemarked integration, kan lignende tendenser i handelspriserne for aktiver relateret til en given branche findes i to eller flere markeder rundt om i verden. På samme måde, kan den finansielle markeds integration opstå, når udlånsrente på flere forskellige markeder begynder at gå i takt med hinanden. I nogle tilfælde kan en integration af markedet inden for en nation indebærer fremkomsten af ​​lignende mønstre inden for den kapital, lager, og de finansielle markeder, med de tendenser, der kommer sammen for at øve stor indflydelse på økonomien i det pågældende land.

Marked integration kan ofte være en meget positiv situation, især hvis de nye mønster med hensyn til prissætning, er tegn på en stadig mere velstående økonomi. Samtidig kan vurdere integrationen mellem markeder også være et nyttigt redskab til at identificere tendenser, der er mindre end ønskeligt, og har chancen for at begynde at vende disse tendenser, mens der endnu er tid. Af denne grund, finansielle analytikere og økonomer vil ofte overvåge aktivitet på beslægtede markeder identificere eventuelle tegn på integration, og komme med anbefalinger om, hvilke strategier kunne bruges til at få mest muligt ud af den nye situation.

Hvad er en Totten Trust?
Hvad er en afhængighed fritagelse?
Hvad er investeringer Value?
Hvad er de forskellige typer af Stock Option Trading System?
Hvordan kan jeg holde jul udgifterne under kontrol?
Hvad er en check Card?
Hvad er de forskellige måder at betale ett Gas Bill?
Hvad er en aktivitet formatforhold?
Hvad er en forsørgerbyrde?
Hvad er et tillidsbrud?
Hvad Er Libo Bedøm?

Leave a Reply

trade online