Hvad er Market målretning?

Market målretning er en bred betegnelse, der bruges til at beskrive processen med at identificere grupper af forbrugere, som er meget tilbøjelige til at købe en bestemt vare eller tjenesteydelse. Der er flere forskellige tilgange til denne proces, med nogle af dem giver mulighed for en bred dyrkning af markedet, mens andre er mere fokuseret på at identificere markeder, der er lille, men noget indbringende. Virksomheder af alle størrelser engagere sig, er en form af denne markedsføringstilladelse vigtig som led i deres bestræbelser på at sikre og fastholde kunder.

En metode til at markedsføre målretning er kendt som bredt eller udifferentieret markedsføring. Med denne fremgangsmåde, er det grundlæggende koncept, at den vare eller tjenesteydelse har bred appel, der rækker faktorer som alder, køn og lokalitet. I stedet for at forsøge at skræddersy markedsførings-og salgsstrategier for at dyrke salg inden for en eller to grupper af forbrugere, vil fremgangsmåden være en marketing kampagne, der har til formål at samle på kunder fra alle samfundslag. Dette indebærer ofte inddragelse af rig blanding af visuelle og auditive elementer, der giver en noget for næsten alle.

Marked målretning kan også tage på en formular, der er kendt som selektiv eller differentieret markedsføring. Med denne fremgangsmåde, vil virksomheden identificere to eller flere bestemte grupper af forbrugere, der er stor sandsynlighed for at blive loyale kunder. Markedsføringen indsats vil primært fokusere på at skabe rapport med disse bestemte forbrugere, ved at appellere til dem på måder, der er relevante for egenskaber som beliggenhed, alder og køn, økonomisk status, og enhver anden egenskab, som har bred opbakning blandt denne gruppe af forbrugere. Denne tilgang kan ofte indebære at skabe specifikke programmer, der taler til de behov, de målrettede markeder, selv om varer og tjenester er stort set de samme for alle programmer.

En tredje tilgang til markedet målrettet kaldes fokuseret eller koncentreret markedsføring. Med denne strategi, vil virksomheden identificere en specifik gruppe af forbrugere, der er meget sandsynligt, at generere indtægt nok til at give virksomheden mulighed for at nyde et overskud. Fokuseret markedsføring kan indebære at finde et nichemarked af forbrugere, som er overset eller udvikling af varer og tjenesteydelser, der appellerer til et større segment af forbrugere ved at tilbyde noget, at konkurrencen ikke. Når en meget populær marketing tilgang har fokuseret markedsføring mistet noget af sin appel, som flere virksomheder erkender behovet for at etablere en tilstedeværelse med flere forskellige grupper af forbrugere, for at forblive rentable på lang sigt.

Marked målrette kræver nøje forståelse forbrugernes ønsker og behov, samt at have et godt greb om, hvordan en given vare eller tjenesteydelse kan opfylde disse forbrugernes ønsker. Marked segmentering og målretning foregår med virksomheder, som spænder fra lokale boghandlere hele vejen igennem til internationale konglomerater, der har et globalt kundeunderlag. Dette forhold mellem, hvad kunderne ønsker, og hvad virksomhederne tilbyder, skal definere, for en vellykket marketingmedarbejder at komme videre med udviklingen af ​​en levedygtig marketing plan, der vil tiltrække de ønskede kunder og give virksomheden mulighed for at blive en succes.

Hvad er et tab Justering bekostning?
Hvad betyder Best Execution Mean?
Hvad er et Certificate of Deposit?
Hvad er en udvikling af landdistrikterne realkreditlån?
Hvad er en ekstra Child Tax Credit?
Hvad er en placering agent?
Hvad er et strukturtilpasningsprogram?
Hvad er efterspørgsel på markedet?
Hvad er en Savings Bond?
Hvad er et ufinansieret Pension Plan?
Hvad er Pre-skattefradrag?

Leave a Reply

trade online