Hvad er Market placering?

Marked positionering er manipulation af et mærke eller familie af brands til at skabe en positiv opfattelse i offentlighedens øjne. Hvis et produkt er godt placeret, vil det have stærke salg, og det kan blive go-to brand for folk, der har brug for det pågældende produkt. Dårlig placering, på den anden side, kan føre til dårlig salg og et tvivlsomt ry. En række ting er involveret i markedet positionering, med hele virksomheder specialiseret i denne aktivitet og arbejde med kunderne for at positionere deres produkter effektivt.

Når et produkt er frigivet, har virksomheden brug for at tænke ud over, hvad produktet er, at når det kommer til positionering. Han tænker på den slags mennesker, det ønsker at købe produktet. For eksempel kan en luksus bilproducent være mindre interesserede i at fremme pålideligheden, og mere interesseret i at fremme køreegenskaber, appellerer til folk, der er på udkig efter high-end biler, der er sjovt og spændende at køre. Omvendt kan en virksomhed gøre mundskyl ønsker at gå til den nederste ende af markedet med en tiltalende lav pris, ledsaget af påstande om at få forbrugerne til at “sammenligne med det førende brand”, således at de kan se, at produktet indeholder det samme aktive ingredienser som en berømt mærke, til en meget lavere pris.

Market positionering er en vanskelig proces. Virksomhederne er nødt til at se, hvordan forbrugerne opfatter deres produkt, og hvordan forskelle i præsentation kan påvirke opfattelsen. Jævne mellemrum, kan virksomhederne flytte, forsøger at tilpasse deres opfattelse blandt offentligheden. For eksempel kan en virksomhed redesign produkt emballage, starte en ny annoncekampagne, eller deltage i lignende aktiviteter for at indfange en ny del af markedet.

Virksomheder også deltage i depositioning, hvor de forsøger at ændre opfattelsen af ​​andre mærker. Mens direkte angreb på konkurrerende mærker er ildeset og kan være ulovligt, medmindre de er udformet meget omhyggeligt, kan virksomheder bruge sproget som “i forhold til det førende mærke” eller “vi er ikke ligesom de andre mærker.” En tv-reklame, for eksempel, kontrast måske to papir-håndklæder: det mærke, der reklameres for, og et “generisk” med en pakke, der ser mistænkeligt ligner et populært mærke af papir håndklæder, men er ikke helt identiske.

Udvikling af et marked positionering strategi er en vigtig del af forsknings-og udviklingsprocessen. Marketingafdelingen kan levere notater i produktudviklingen, der er designet til at forbedre produktets position, og de har også bestemme prisen, hvor produktet skal sælges, og hvordan det skal opslås. Ethvert aspekt af produktets præsentation vil blive nøje beregnet for at maksimere sin position, med det mål at markedspositionering blive dominans.

Hvordan er økonomisk udvikling Målt?
Hvad er nogle gode fundraising idéer?
Hvad er de bedste kilder til Short Sale Hjælp?
Hvad er en grad af finansiel gearing?
Hvad er gæld Syndication?
I USA, hvad der sker hvis du ikke kan betale din skat til tiden?
Behøver jeg at Skriv i bagsiden af ​​et kreditkort?
Hvad er driftsudgifter?
Hvad er et driftsresultat?
Hvordan vælger jeg den bedste Wealth Management Service?
Hvad er en gearet Lease?

Leave a Reply

trade online