Hvad er Materielle Net Worth?

Materielle nettoformuen er en beregning, der kan gælde for både enkeltpersoner og virksomheder. For enkeltpersoner, er formlen forholdsvis let at beregne. Din materielle nettoformuen er summen af ​​alle ting, du ejer, der er håndgribelige, såsom en kassebeholdning på din bankkonto, dit hjem, din bil eller andre biler, og alt andet, der kunne hente penge, skal du være ude af stand til at betale din gæld . Normalt håndgribelige nettoformue, især når du ansøger om lån eller kredit, omfatter ikke de små ting. Det er også fratrækker eventuelle gæld eller passiver fra, hvad du skylder. Hvis du betaler ned af en bil, for eksempel, ville de resterende gæld trækkes fra værdien af ​​bilen, og kun din egenkapital i køretøjet vil være en del af materielle nettoformue.

I virksomheder, er et håndgribeligt nettoformuen også vurderet af ting som kontanter, lagerstyring i virksomheden, og både små og store ejendom af virksomheden. Af dette beløb er fratrukket passiver og immaterielle goder. Der er en lang liste af ting, der kan betragtes som immaterielle goder. Disse omfatter alle patenter og intellektuel ejendomsret, som er ting, der kan tjene penge i fremtiden, men som ikke gør det nu. Det omfatter også noget der hedder goodwill. Goodwill er hovedsageligt en forretning omdømme, der repræsenterer kundernes interesse for din virksomhed.

Hvis du sælger en virksomhed, og du har beholdning, kan du være i stand til at argumentere for, at goodwill, der gør din virksomhed et bedre tilbud, fordi du har en stabil og pålidelig kundebase. På den anden side, hvis du få et lån, er dette ikke tælles, fordi goodwill er ustabil. I stedet for en långiver tendens til at se på ejendom forretning baseret specifikt på, hvor meget denne ejendom ville hente, hvis alle aktiver blev likvideret med det samme. Kundeloyalitet har meget lidt med dette at gøre, og kan derfor ikke tælle som en del af materielle nettoformue.

Långivere er interesseret i det virkelige nettoformue, fordi de kan blive anmodet om at likvidere din formue, hvis du ikke kan betale din gæld til dem. Dette er værd tendens til at svinge fra det tidspunkt, at det først er beregnet. Fysisk ejendom kan være mere værd eller mindre afhængigt af markedet og den aldrende af ejendommen, og opgørelse mængder kan ændre sig også. Nye maskiner dit firma ejer bliver gamle maskiner med tiden, og de er ikke så meget værd. På den anden side kan fast ejendom bedrifter gå op i værdi, jo længere du holder dem. Således vil en beregning af materielle nettoformue i dag, repræsenterer ikke en statisk størrelsen af ​​den finansielle værdi af din virksomhed.

Af denne grund, kan långivere vende sig bort virksomheder, der søger lån, hvis de ikke har betydelige likvide beholdninger, der let kunne dække lån. Alternativt, kan de bede virksomhedsejere til personligt at opnå lån ved at tilføje de håndgribelige nettoværdien af ​​deres personlige ejendom. Det betyder, at manglende tilbagebetaling kan koste dig både din virksomhed og dine private bedrifter. Når en virksomhed er ikke godt, bør du overveje om det er umagen værd at sætte dine personlige midler og ejendom som sikkerhed, da dette udgør langt større økonomisk risiko for dig.

Hvor ofte kan jeg få en gratis kredit rapport?
Hvordan vælger jeg den bedste forsikring Workshop?
Hvad var årsagen til subprime krisen?
Hvad er ikke-kontrollerende interesse?
Hvad er en god og afsluttende tilbud?
Hvad er en grad af finansiel gearing?
Hvad er en skattemæssige værdi?
Hvad er en forhandlinger enhed?
Hvad er en offentlig virksomhed?
Hvad er en NSF Check?
Hvad er et skattemæssigt underskud Tilbageførsel?

Leave a Reply

trade online