Hvad er medicinsk Retirement?

Medicinsk pensionering er en tidlig pensionering fra et job på grund af en erhvervet handicap, som gør det umuligt at fortsætte arbejdet. Afhængig af politikker på arbejdspladsen, kan medarbejderen være berettiget til nogle pensionsydelser. Det er også normalt muligt at fil for indkomst støtte fra regeringen, da handicap gør en person ude af stand til at arbejde. For at kvalificere sig, skal man typisk have beviser fra en læge at støtte deres medicinske pensionering påstand.

Sygdomme og skader behøver ikke at være arbejdsplads-relateret for folk til at gå i medicinsk pension. Folk kan erhverve handicap i en række forskellige måder. Patienter bliver nødt til at mødes med deres læger for at diskutere situationen, og så lægen kan undersøge patienten og bestemme arten af ​​handicap og dens kontinuitet. For midlertidige problemer, kan lægen anbefale ansøgning om medicinsk orlov, så patientens fri, så hun kan vende tilbage til arbejdet efter at hun er blevet rask.

Hvis en læge mener, et handicap er permanent, og gør det umuligt for patienten at arbejde, kan han skrive en rapport med resultaterne. Medarbejderen har gjort dette til arbejdspladsen med en anmodning om medicinsk pensionering. Menneskelige ressourcer personale vil revidere de materialer og afgøre, om at imødekomme anmodningen. De kan også give oplysninger om, hvordan du adgang til pensionsydelser og anden bistand fra arbejdspladsen

en arbejdsplads kan tilbyde fratrædelsesgodtgørelse eller en løsning, for eksempel.

Mennesker, der går på pension fra et job af medicinske årsager kan teknisk set være stand til at arbejde i et andet job. Dette kan føre til en fornægtelse af invaliditetsydelser eller indkomst beskyttelse forsikring, afhængigt af regeringens politik. Folk kan spørge en læge at afgøre, om de er fuldstændig ude af stand til at gøre noget arbejde. Det kan være nødvendigt at gennemgå periodisk reevaluations at se, om patienten er ved at komme, afhængig af regeringens politik.

Handicap, der fører til medicinske pensionering kan ske for enhver, og folk vil måske gøre nogle forberedelser til det. En medarbejder skal være bekendt med de politikker i hans eller hendes arbejdsplads, således at, i tilfælde af en medicinsk pensionering, er han eller hun forberedt i god tid. Professionals, som læger og advokater, ønsker måske at overveje at købe indkomst forsikring, med en rytter præciserer, at forsikringsydelser spark i, når de er certificeret som ude af stand til at arbejde i deres valgte erhverv. Hvis en læge ikke længere kan praksis, for eksempel, vil forsikringen løbende betalinger, selv om lægen kan udføre andet arbejde.

Hvad er en barselsydelse?
Hvad er bedste måde at spare for private skolepenge?
Hvad er en integreret Afledte?
Hvad er de forskellige typer af livsforsikring Fordele?
Hvad er Voodoo økonomi?
Hvad er en Afslutning Bond?
Hvad er en Cash Journal?
Hvad er brandforsikring?
Hvad er forskellen mellem afkast på aktiver og egenkapitalforrentningen?
Hvad der er involveret i kreditrisiko Scoring?
Hvad Er formindskelse af værdi?

Leave a Reply

trade online