Hvad er Medium Grain Rice?

Når folk diskuterer ris korn, er de henviser sædvanligvis til længden af ​​en typisk riskorn. Der er mange kort ris sorter, og langkornet dem også. Mellem korte og langkornet versioner findes der en bred vifte af middelkornet ris typer.

Typisk middelkornet ris er lidt bredere end langkornet ris, men også kortere, cirka seks millimeter per inch er et godt gennemsnit gæt. Normalt er ris er omkring tre gange så lang som den er bred

dermed bredden af ​​disse korn har tendens til at måle cirka to millimeter. Der er flere forskellige typer af ris, der falder ind i middelkornet klassificering, ikke bare en enkelt sort. Disse kan variere i smag og mængden af ​​gluten, således du ønsker at vide, hvilken type du skal købe for at tjene middelkornet ris, der bedst supplerer det måltid, du er ved at forberede.

Den ris typer, der kan klassificeres som medium kornet kan nævnes:

California Medium Grain

Southern Medium Grain

California Mochi

Indiske Basmati

Chefs har en tendens til at henvise til californisk eller sydlige versioner af middelkornet ris, som sande medium korn, da de er meget forskellige fra Mochi eller Basmati. Den californiske middelkornet kan kende som calrose, og kræver voksende regioner, der har særlige klima, hvor vejret stadig er tempereret. Vækst i regionerne omfatter Californien, dele af Korea og Kina, Japan og Australien. Hvor ris dyrkes i andre lande end USA, er det ofte populære spises alene, og begunstiget, fordi det smager kedelig, især hvide ris versioner. Det plejer at være blødere og lidt trægt end andre varianter af ris, især mange langkornet typer.

I modsætning sydlige middelkornet ris er ikke helt så bløde, eller som klistret. Selvom den californiske version er en japonica stamme af ris, Southern udgaver er fra indica stammen. Den ris tendens til at have mere smag, og den er som regel mere gullig end hvid, når kogte (i hvide ris versioner). Det er populært i det sydlige USA, og er normalt ikke spises af sig selv, men følger med kød eller bønner med saucer. Man kan bruge Southern middelkornet i opskrifter på røde bønner og ris, for eksempel.

Arborio ris bærer nogle ligner til Californien medium ris, men det er meget anderledes, når kogt. Ydersiden af ​​kornet bliver cremet, mens den indeni er stadig lidt fast. Arborio ris er især populær i Italien, og anvendes ofte i retter som risotto.

Mochi ris virkelig adskiller sig fra de andre typer. Det hedder klæbrig ris og foretrukket for sin sødme, og fordi riskorn klamrer sig så godt til hinanden. Folk også nyde dens sødme, da det har tendens til at have et højere glutenindhold, og det anvendes i en lang række asiatiske retter.

Hvad er det grundlæggende i Financial Accounting?
Hvad er et Broker / forhandler?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Benchmarking?
Hvad er EU forbrugerprisindekset?
Hvad er markedsmætning?
Hvad er en bankfusion?
Hvad er en Fodbold Fundraiser?
Hvad er Wholesale Banking?
Hvad er en Cross Trade?
Hvad er et barn Endowment?
Hvad er en sidelomme?

Leave a Reply

trade online