Hvad er midlertidig ægtefællebidrag?

Midlertidig ægtefællebidrag støtte er midler udbetales til en ægtefælle fra den anden indtil en skilsmisse er gemt eller færdiggjort. En dommer i almindelighed bestemmer, hvilken ægtefælle skal kompenseres, og hvor meget han eller hun bør modtage baseret på regnskaber fra de to parter. Det tildelte beløb bør gøre det muligt for modtageren at bevare hans eller hendes tidligere livsstil. Enkeltpersoner kan kvalificere sig til denne form for erstatning, selv om de ikke har børn, og de virker.

Midlertidig ægtefællebidrag er almindelig i en af ​​to forhold. Hvis et par har separeret, men har ikke søgt om skilsmisse, kan de dårligt stillede enkelte bruge denne form for vedligeholdelse for at støtte hendes livsstil. Af samme grund kan denne form for vedligeholdelse blive tildelt, når et par har søgt om skilsmisse, men venter på at blive afsluttet.

Begge ægtefæller kan tildeles denne type midlertidige ægtefællebidrag. Selv om de fleste mennesker forbinder hustrubidrag med kvindelige modtagere, der er mænd, der kvalificerer sig til betalt af deres koner. Sex er ikke den afgørende faktor. Evnen til at sørge for sig selv er det afgørende.

Det er også vigtigt at bemærke, at enkeltpersoner kan have en retskendelse midlertidig ægtefællebidrag selvom deres ægtefæller er allerede give dem nogle penge eller omsorg for visse udgifter. En person behøver ikke at taknemmeligt at acceptere, hvad hendes ægtefælle ønsker at give hende. Når sagen er bestemt i retten, vil en dommer afgøre, hvor meget der skal betales, og hans ordre vil være juridisk bindende. Denne beslutning er generelt baseret på en vurdering af regnskabet, at de to parter vil være forpligtet til at indsende. Det beløb, som dommeren afgør vil generelt være nok til at gøre det muligt for modtageren at leve i en sag, som er lig med eller sammenlignelig med den måde, hun levede, mens gift.

For at opnå midlertidig ægtefællebidrag støtte, en person generelt skal indlede processen ved at indgive en bevægelse med den relevante familien domstol. En person, hvis skilsmisse er ved at blive håndteret af en advokat bør ikke for tidligt at konkludere, at hun ikke er kvalificeret, fordi advokaten ikke har oplyst hende om denne mulighed. Hun skal også undgå at antage, at hun ikke kvalificerer simpelthen fordi hun arbejder. Enkeltpersoner behøver ikke at få et barn til at modtage midlertidig ægtefællebidrag. Det er ikke det samme som børnebidrag, selv om det tildelte beløb kan blive påvirket af tilstedeværelsen af ​​børn.

Hvad er en grænse Pris?
Hvordan vælger jeg den bedste Investment Trust Management?
Hvad er Investeringsejendomme?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort Processing Service?
Hvad er en personlig Asset?
Hvad er de kvalifikationer til fallit?
Hvordan kan jeg ansøge om stipendier?
Hvad er offentlige udgifter?
Hvad er en dagsværdihierarki?
Hvad er Transaction Cost Analysis?
Hvad er tidligt Stage Venture Capital?

Leave a Reply

trade online