Hvad er Mitigation Banking?

Afbødning bank er et system, hvor folk genoprette og forbedre et areal til at opveje skader på jord i det område, som følge af udvikling og andre menneskelige aktiviteter. For grundejere, giver afbødning banking et incitament for at deltage i habitat restaurering og beskyttelse, som de kan sælge kreditter til udviklere, der har brug for miljø-kompensationer til deres projekter. Der findes også en række økologiske fordele herunder skabelsen af ​​store sammenhængende landområder for levesteder, generelt at foretrække frem for isolerede restaurerede områder, da de tillade, at dyr strejfe frit i et stort levested.

I mange nationer, hvis en udvikler vil skabe skader på miljøet, såsom påfyldning i et vådområde i løbet af at gøre et projekt, skal bygherren for at købe miljø-forskydninger. Bygherren eller en repræsentant skal genoprette og beskytte et tilsvarende areal, helst i nærheden, for at kompensere for skaden. Mens udviklere kan og vil engagere sig i miljø-afbødning på stedet af projekter, såsom at afsætte en del af en udvikling for at genskabe et naturligt vådområde, ved hjælp af afbødende bank kan være billigere og mere effektive, og kan også have flere miljøfordele end en enkelt patch af beskyttede jord midt i en udvikling.

Nogle gange, regeringen byder afbødning banker og i andre tilfælde kan disse lande gives af enkeltpersoner eller virksomheder. I begge tilfælde skal en repræsentant for et reguleringsorgan inspicere og godkende et websted, før udviklerne kan købe forskydninger. Udviklere kan få adgang til en liste over lokaliteter til rådighed for afbødning bankvirksomhed i deres region gennem regeringen eller faglige organisationer, der fremmer miljøbeskyttelse.

Afbødning banking er ofte bruges til at beskytte vådområder, vandløbsnære skove, og relaterede habitater, selv om andre typer af jord konservering kan forekomme så godt. Beskyttelse af disse miljøer giver husly til et antal dyr ud over giver miljømæssige fordele, såsom at oprette en buffer zone for at beskytte udviklingen fra oversvømmelser og andre ugunstige vejrforhold. Muligheden for at genoprette forurenede og forladte steder at sælge forskydninger skaber også et incitament til at rydde op i sådanne sites, da de kan blive rentable, når de anvendes til afbødning bankvirksomhed.

Den restaurerede jord kan også tjene som et rekreativt område for medlemmer af fællesskabet. Folk kan nyde vandreture, kanosejlads, fuglekikkeri, og andre aktiviteter i restaureret levesteder, men administrator kan begrænse adgangen til skrøbelige arealer af hensyn til beskyttelse af sjældne planter og dyr.

Hvordan vælger jeg den bedste Asset Allocation Mix?
Hvad er det bedste spørgsmål til Spørg en Real Estate Broker?
Hvad er et mellemprodukt Stock?
Hvordan minimerer jeg Derivatives Risk?
Hvad er Futures?
Hvad er Margin Buying?
Hvad er revisionsbevis?
Hvad er Realkredit Forsikring?
Hvordan kan jeg skære udgifterne ned?
Hvad er en Vostro-konto?
Hvordan vælger jeg den bedste gruppe Dental Plan?

Leave a Reply

trade online