Hvad er Mobile kreditkort forarbejdning?

Mobile kreditkort forarbejdning er en proces, der giver borgerne mulighed for at behandle kreditkortbetalinger for varer og tjenesteydelser stort set overalt, mange gange uden et kreditkort terminal. Denne type behandling af betalinger kan være nyttigt for håndværk eller messe leverandører, der rejser fra show til show i forskellige byer, Farmers ‘Market leverandører eller andre uden en statisk virksomheds placering ud af, som de kan acceptere og behandle kreditkortbetalinger. Mobile kreditkort behandlingen kan gøres ved hjælp af Universal Serial Bus (USB) enheder, kreditkort skyderen maskiner, telefon eller websystemer og endda smartphones kreditkort behandlingen af ​​ansøgningerne.

Nogle virksomheder har udviklet USB-enheder, der tillader den enkelte at tilslutte USB-kreditkort swiping maskinen til en computer. Dette giver et kreditkort til at være Scannet og de oplysninger, enten skal opbevares for fremtidig telefon eller web-adgang eller vil blive direkte behandles gennem online-fakturering. Mange mennesker synes, at dette er en nem og billig løsning for mobile kreditkort forarbejdning.

Kreditkort slider maskiner er en forholdsvis gamle måde at modtage betaling med kreditkort, men de stadig er effektive. Maskinen giver brugeren mulighed for at lave en kopi af den faktiske kreditkort, og de oplysninger, derefter ringede eller indtastet i handelsskibe konto. Denne metode kræver, at brugeren til at holde styr på mange papir-kvitteringer, og maskinen kan være besværlige at bære rundt på.

Telefon og web-systemer gør det muligt for sælgeren til at bruge den mobile kreditkort forarbejdningsmetode af hans eller hendes valg om at indsamle de kreditkortoplysninger, og derefter bruge en telefon eller computer til at indtaste oplysningerne på et senere tidspunkt. Dette giver en sælger til at acceptere kreditkort som en form for betaling, men pengene er ikke direkte overføres til hans eller hendes konto. Telefon og web-systemer kan også bidrage til at fjerne mængden af ​​papirarbejde, som en sælger har brug for at holde trit med fra hvert salg.

Det er nu muligt for sælgerne at acceptere kreditkort betalinger ved brug af programmer på bestemte smartphones. Enheder, der forbinder til telefonen læse kreditkort oplysninger og sende det til ansøgningen, hvilke processer betalingen. Denne nyere teknologi er særdeles mobil og kan være mere overkommelig end en traditionel købmand konto.

Når du vælger at bruge mobil kreditkort forarbejdning tjenester, er det bedst for en person til at gennemgå eventuelle kontrakter og gebyrer. Nogle virksomheder opkræve gebyrer baseret på brug, metode til information indrejse eller transaktion beløb. Det er også godt for den enkelte sælger til at være opmærksom på enhver form for forarbejdning begrænsninger af selskabet.

Hvad er konkurs beskyttelse?
Hvad er en enhedspris?
Hvad er finansielle Management Information Systems?
Hvad er et Mid Cap Stock?
Hvordan beregner jeg Nettogæld?
Hvad er en børsintroduktion?
Er der en leje fradrag?
Hvad vil det sige at være overtræk?
Hvad er forordningen E?
Hvad er en balance?
Hvad er de forskellige omkostningsgrundlag metoder?

Leave a Reply

trade online