Hvad er Mortgage Amortisering?

Mortgage afskrivninger er en situation, hvor den primære balance på et realkreditlån falder over tid, som låntager foretager periodiske betalinger. Som en generel regel, er afskrivninger en meget ønskelig situation, for hvis et realkreditlån ikke er afskrivningsperiode, betyder det, at låntager ikke gør nogen fremskridt på lånet. Historisk set blev de fleste realkreditlån designet til at afskrive automatisk, så længe låntager gjort den mindste betalinger, er lidt anderledes ordninger, herunder negativ amortisering realkreditlån og justerbare sats eller interesse kun realkreditlån også have været brugt.

Når en låntager optager et realkreditlån, banken sætter sig for at bestemme størrelsen af ​​de periodiske betalinger i løbet af livet af lånet. Hver periodisk betaling skal fuldt ud dække renter og omfatter en del af de vigtigste for realkreditlån til at afskrive. Målet er for realkreditlån til at være fuldt afskrevet en fancy måde at sige “betalt sig,” i slutningen af ​​lånets løbetid.

I en situation, hvor pant afskrivninger ikke er forekommende, vil de periodiske betalinger skal justeres således, at låntager betaler hovedstolen. Dette kan være overraskende for låntagere, da deres betalinger kan springe pludseligt.

Amortisering regnskabspraksis kan få ekstremt kompliceret. Hvad låntagere har brug for at vide om realkreditlån afskrivninger er, at det starter langsomt. I de første år af lånet, er hovedparten af ​​de betalinger, der gælder for renter, med kun en lille procentdel gå imod hovedstolen. Efterhånden som flere og flere af de vigtigste er betalt ned, rente falder, hvilket fører til større realkreditlån afskrivninger i de senere år af lånet og en efterfølgende stigning i låntagerens egenkapital i huset.

Mange låntagere sidde ned med et realkreditlån lommeregner, når de er klar til at tage et lån, du sætter stikket i størrelsen af ​​deres udbetaling, størrelsen af ​​lånet, og renten for at få et skøn over, hvor højt deres månedlige betalinger vil blive . En ting at overveje, når du tager et realkreditlån er det beløb, som vil blive udbetalt i løbet af livet af lånet

med et realkreditlån lommeregner der anslår, månedlige betalinger, kan det være svært at se det store billede. Betalinger på et realkreditlån med en høj rente og et langsigtet let kunne fordoble mængden af ​​lån eller mere, som generelt er uønsket.

Takket være den kompleksitet af amortisering regnskab, de fleste banker er meget stive om betaling beløb. Nogle banker faktisk fine låntagere, der forsøger at betaler for meget hver måned med det mål at betale deres realkreditlån ned hurtigere, mens andre vil acceptere overbetalinger, men de tager dem ud i slutningen af ​​lånet, snarere end at give en låntager en pause på næste betaling . Med andre ord, hvis en låntager, gør en stor betaling i december vil regningen for januar ikke reduceres. I stedet vil regningen for den endelige pant betaling reduceres, forkorte livet af lånet. Lånere, der planlægger at betale mere end det mindste bør finde en långiver, der tillader denne praksis.

Hvad er Butterfly valgmuligheder?
Hvad er garant aftale?
Hvad er de forskellige typer af Fund Management gebyrer?
Hvad sker der med mine 401 (k) Når jeg Afslut mit job?
Hvad er et beskatningsgrundlag?
Hvad er de bedste tips til kortslutningsbroer aktier?
Hvad er et forsikringskrav?
Hvad er Electronic Banking?
Hvad er Net Asset Value?
Hvad er forskellen mellem et kredit historie og et Credit Score?
Hvad er en Mortgage Bond?

Leave a Reply

trade online