Hvad er Mortgage invalideforsikring?

Mortgage handicap forsikring er en form for forsikringsdækning, der giver ressourcer til pant indehavere, hvis de bliver uarbejdsdygtige, og ikke længere kan generere indtægter til at foretage afdrag på realkreditlån. Nogle gange refereret til som handicap realkreditforsikring, vilkårene for dækning plejer at kalde for en anerkendt lægelig myndighed til at erklære den boligejer, er midlertidigt eller varigt handicappede, og er ikke i stand til at arbejde eller gøre brug af andre indtægtskilder til at foretage betalinger. At tegne denne type dækning hjælper med at beskytte boligejer fra muligheden for afskærmning på et tidspunkt, hvor han eller hun har brug for at fokusere mere på sundhedsspørgsmål og enten komme sig eller udvikle færdigheder til at klare et permanent handicap.

Mens mange forbrugere ikke tænker i form af en alvorlig sygdom eller handicap opstår i løbet af deres erhvervsaktive år, er potentialet for at opleve mindst én længere periode, hvor boligejer ikke er i stand til at arbejde er relativt høj. Uden tilstedeværelsen af ​​pant invalideforsikring, er chancerne for at miste hjemmet i løbet af denne periode betydelige. Dette er især tilfældet, hvis den boligejer, der er relativt få økonomiske midler uden for de indtægter, der genereres fra at holde et job, som han eller hun ikke kan udføre i løbet af sygdom. Ud fra dette perspektiv kan fastholde pant invalideforsikring bidrage til at afhjælpe bekymringer om i det mindste nogle af husstanden finanser og gøre det muligt for boligejer at fokusere på at få bedre og til sidst vende tilbage til arbejdet.

Långivere har tendens til at være gunstigt mod pant invalideforsikring, med nogle gør det nødvendigt at sikre og opnå denne form for dækning del af kriterierne for godkendelse af et realkreditlån ansøgning. I nogle tilfælde er omkostningerne af præmien samlet i den månedlige pant betaling og sendes til forsikringsselskabet på vegne af boligejer. Da dækningen er med til at minimere risikoen for både homeowner og långiver, er det ikke usædvanligt for banker og realkreditinstitutter til at forhandle om særlige priser for denne type af forsikring plan, som derefter videre til boligejerne.

Omfanget og strukturen af ​​dækningen, som pant invalideforsikring vil variere noget, afhængigt af de vilkår og betingelser, der findes i forsikringsaftalen. Mange kontrakter vil indeholde detaljerede oplysninger om, hvilke typer af sundhedsspørgsmål er dækket. For eksempel vil nogle kræve, at homeowner være uden arbejde i en bestemt periode, og at visse andre fordele være udtømt, før forsikringen planen vil begynde at dække afdrag på realkreditlån. Nogle politikker er struktureret for at foretage de betalinger direkte til pant långiver på vegne af den forsikrede, mens andre kalder for indgivelse krav efter hver pant betaling sker, så forsikringsselskabet for at kontrollere betaling til långiver og derefter refundere forsikringstageren.

Hvad er en samlekonto?
Hvad er overskydende interesse?
Hvad er et gennemsnit Regnskab Return?
Hvad er Latte Factor ®?
Hvad er investeringer Skat planlægning?
Hvordan vælger jeg den bedste ferie ejendomsforsikring?
Hvad er en guld IRA?
Hvad er en notar?
Hvad er risiko Justeret ydeevne?
Hvad er garant aftale?
Hvad er Årlig omsætning?

Leave a Reply

trade online