Hvad er Multi-Cap gensidige fonde?

Multi-cap gensidige fonde er en del af en finansiel tilgang, der gør det muligt for investorer at sprede de typer af hætter i vækst potentiale, der er forbundet med forskellige investeringsforeninger. Den multi-cap metode er en glimrende måde at skabe flere lag af investeringer inden for porteføljen, således at komponenterne i porteføljen indeholder forskellige niveauer af risiko. Mange investorer anser den praksis med at bære et mix af gensidige fonde en fornuftig måde at opretholde den overordnede integritet af en investeringsstrategi.

Nogle gange refereret til som alle-cap gensidige fonde, der er gensidige fond tilbud, der er tilgængelige med små, mellemtone, og store hætter på det potentielle afkast. Dybest set har højere hætten på investeringsmulighed, jo større er risikoen involveret i venture. En del af det geniale ved den multi-cap pakke er, at investor er sikret ved at have nogle valgmuligheder, der vil klare sig godt i næsten enhver markedsbaseret betingelse. Hvis store hætter ikke klarer sig godt på et bestemt tidspunkt, er der en meget god chance for, at den mid-range og small cap gensidige fonde vil gøre godt. Dette vil betyde, at selv om nogle af komponenterne i den gensidige fond pakken kan midlertidigt opleve et tab, de resterende komponenter opveje de tab og normalt vil endda sende nogle netto vækst i perioden.

All-cap markedsværdi er ikke kun en attraktiv mulighed på grund af de indbyggede beskyttelse for investoren, men også fordi det appellerer til så bred en kreds af investorer. Mennesker, der er noget konservative i deres investeringsstrategi, kan stadig fungere godt inden for deres komfort zone, mens der stadig bruger den multi-cap metode til at strække denne zone en lille smule. Investorer, der ikke kan lide at være afhængig på et givet niveau for risiko med deres investeringer vil finde den mangfoldighed med multi-cap gensidige fonde for at opfylde denne trang til sort. Investorer, der ønsker at tage en risiko, nu og da kan have lidt sjov med den store kasket komponenter i multi-cap-pakken, og stadig have nogle af de igangværende stabilitet tilbage fra midten og lave hætter involveret i strategien.

Hvad er lyd Financial Management?
Hvad er de forskellige typer af 1099 Fradrag?
Hvad er en undervands realkreditlån?
Hvad er de forskellige 401k Tilbagetrækning Regler?
Hvad er kontant afregning?
Hvad er en Payroll fradrag?
Hvad er en medicinsk Refusion konto?
Hvad er revisionsbevis?
Hvad er et tillidsbrud?
Hvordan nigerianske fidus arbejde?
Hvordan vælger jeg den bedste Mutual Fund Asset Allocation?

Leave a Reply

trade online