Hvad er nægtelse af revisionspåtegning?

Ansvarsfraskrivelser af udtalelsen er dokumenter, der undertiden udstedt af en revisor. Denne type af revisors erklæring hovedsageligt gør det klart, at revisor er ikke i stand til at udtrykke en særlig udtalelse om den overordnede status for de finansielle registreringer af kunden. En nægtelse af revisionspåtegning kan der udstedes, når der er nogen form for uregelmæssighed, at revisor ikke er i stand til at forene til hans eller hendes tilfredshed.

De faktiske struktur af en nægtelse af revisionspåtegning kan variere en smule fra den ene instans til den anden. Dog vil dokumentet indeholde tre bestemte dele af oplysninger i alle sager. For det første vil revisor formelt, at han eller hun ikke er i stand til at udtrykke en konklusion, baseret på de finansielle poster, der blev leveret af kunden. Det næste afsnit vil identificere de specifikke grunde til, at revisor ikke er i stand til at give en endelig udtalelse. Som et tredje element, vil revisor give eventuelle forbehold til stede i relation til den finansielle poster, der blev leveret.

Revisors erklæringer generelt ikke indeholder en udtalelse. Bund og udtalelsen er en påtegning på hele arten af ​​de finansielle poster, idet de er i fuld overensstemmelse med den nuværende regnskabsteori procedurer. Den nægtelse af revisionspåtegning er kun udstedes, hvis der er alvorlige mangler eller andre faktorer, der gør det umuligt for revisor til at bekræfte rigtigheden og fuldstændigheden af ​​de givne oplysninger.

En nægtelse af revisionspåtegning ikke nødvendigvis indebærer, at revisor mistanke om, at der er en vis form for uregelmæssigheder sted med de finansielle poster. Hvis nødvendige dokumentation ikke er til rådighed til at retfærdiggøre poster registreret i regnskaberne, kan revisor føle, at det ikke er muligt at afgive en udtalelse på det tidspunkt. På samme måde, hvis der er tilstrækkelig dokumentation, men de journalføring ikke er i overensstemmelse med almindeligt anerkendte regnskabsprincipper revisor er sandsynligt, at udstede nægtelse af revisionspåtegning. På samme tid, er revisor sandsynligvis opmuntre klienten til at søge bistand fra en professionel revisor til at sætte tingene i orden.

Den nægtelse af revisionspåtegning forbliver i kraft, indtil kunden foretager de nødvendige tilpasninger til det regnskab, der bringer de dokumenter i fuld overensstemmelse med regnskabsstandarder. På det tidspunkt, kan en revisor revurdere den finansielle poster og fastslå, om alle udestående spørgsmål er blevet behandlet ordentligt. Når en udtalelse er blevet udstedt af den revisor, er den tidligere nægtelse af revisionspåtegning betragtes som ugyldig.

Hvad er en Fodbold Fundraiser?
Hvad er en modtager Deed?
Hvad er en rimelig realkreditlån?
Hvad Er Fractional Mønter?
Er Renter af Opsparingsbeviser Skattepligtig?
Hvordan vælger jeg den bedste Gæld samlegodsspeditør?
Hvad er Trading bind?
Hvad er en Secured Bond?
Hvad er analytiske procedurer?
Hvad er Kapitalgevinster?
Hvad er mezzaninkapital?

Leave a Reply

trade online