Hvad er nedgearing?

Nedgearingen er en proces, der er ansat af finansielle institutioner, virksomheder og regeringer til at reducere størrelsen af ​​den finansielle gearing i øjeblikket på plads. Dette er normalt opnås ved at betale off eller på anden måde at reducere mængden af ​​lånt kapital. Den deleverage finder normalt sted, når formålet med at låne kapital ikke resulterer i vækst forudsagt, og der skal træffes foranstaltninger for at minimere de negative virkninger.

Et af de bedste eksempler på nedgearing findes i erhvervslivet. En virksomhed vil ofte søge at finansiere en vækst-projekt ved at låne kapital fra en bank eller en gruppe af banker. Dette er ofte ses som en klogere løsning end at afvikle eksisterende finansielle aktiver. Ideen er, at væksten projektet vil begynde at operere på et overskud inden for en forventet periode i tid og i sidste ende betale prisen for lånet uden nogensinde at røre ved kernen aktiver i selskabet.

Hvis væksten projekt ikke giver de forventede resultater, skal virksomheden begynde at gennemgå en periode med nedgearing. I denne periode vil selskabet tage skridt til at afbetale lån er forbundet med lånt kapital. Dette betyder ofte at gøre brug af de centrale aktiver i selskabet for at gå på pension gælden. Som følge heraf er den samlede værdi af selskabet faldet snarere end steget med forsøget på vækst.

Nedgearingen fungerer som et middel til at gå på pension gælden med mindst mulig skade på virksomheden som muligt. Mens investorer kan overveje nedgearing som et tegn på svigt kan den proces, faktisk fungerer som en måde at forhindre virksomheden i at falde ind i dybere økonomiske problemer og i sidste ende sætte kernen operationen i fare. Ud fra dette perspektiv, kan nedgearing ses som et middel til at minimere skader forårsaget af det mislykkede vækst forsøg.

Regeringer og pengeinstitutter kan også anvende denne basale proces med nedgearing så godt. Med regeringer, går på pension gæld, som opstod som en del af et forsøg for at forbedre infrastrukturen i det lokale, statslige eller føderale domstoles kompetence ofte et middel til at forhindre flere penge bliver investeret i et projekt, der i sidste ende er dømt til at mislykkes. Med banker, er nedgearing et middel til at sætte en stopper for en investering forsøg, der ikke giver de forventede resultater. Mens der i alle tilfælde pensionering af gælden ikke påvirke samlede aktiver, som besiddes af virksomheden, betyder nedgearing sætte en stopper for trækket på ressourcer, som ellers ville fortsætte.

Hvad er ufuldstændig konkurrence?
Hvad er Private Placement Life Insurance?
Hvad er en anskaffelsessum?
Hvad er Lægens invalideforsikring?
Hvad er et indgående Wire Transfer?
Hvad er Return On Investment?
Hvad er valuta?
Hvad er finansiel planlægning?
Hvad er Real Estate Leverage?
Hvad er uredelighed Forsikring?
Hvad er Investment Protection?

Leave a Reply

trade online