Hvad er Niveau II citater?

Tusindvis af bestanden transaktioner finder sted hver dag, ikke kun i USA, men også over hele verden. Børser er velkendte institutioner i mange af verdens største lande. Handel på disse udvekslinger er normalt hektiske.

Når en bestand er købes og sælges, den har to typer af priser, et bud pris og udbudspris. Det bud prisen er, hvad en person er villig til at betale for bestanden. Den udbudspris er, hvad ejeren er villig til at acceptere. Hver af disse priser kaldes et citat.

Aktiemarkederne i verden, især i USA, har niveauer af citater. Niveau Jeg citerer en liste over de bedste bud-og bedste udbudspris for hver bestand. Ser man på en niveau citerer jeg kan give en investor en grundlæggende idé om, hvordan en bestand klarer sig på et givent tidspunkt.

Niveau I citater er noget begrænset i, at investor får kun de bedste priser for en bestand. Niveau II citater levere oplysninger, herunder alle tilbud på begge sider af transaktionen. Brug af Niveau II-citater, kan en investor foretage en meget oplyst at beslutte, om de vil købe eller sælge baseret på denne til tider omfattende oplysninger om, hvem der er villige til at købe eller losse en bestemt bestand, og for hvor meget. Det højeste niveau er niveau III citat, som identificerer ophavsmand til citatet, men kun er tilgængelig for en udvalgt par, hvilket betyder, at almindelige investorer ikke kan drage fordel af det.

For at få Niveau I og Niveau II citater, en investor normalt konsulterer en mægler, en forhandler, eller måske en data tjenesteudbyder. Brug af Niveau II citater især, kan en investor se, om en bestand er på vej op eller ned på et bestemt tidspunkt. Have alle bud og spørger tillader ham eller hende til at foretage denne analyse. Dette er grunden til Niveau II citater er så kraftfulde.

En anden brug af Niveau II citater er at afgøre, hvor de store købere og sælgere er placeret på visse bestande. Hvis du er en tilhænger af Merrill Lynch, for eksempel, så vil du ønsker at vide, hvor de står for at købe eller sælge en aktie, som du har dit øje på. Brug af Niveau II-citater, kan du finde disse oplysninger. Hvis du har tillid til Merrill Lynch instinkter og deres bedste praksis, kan du efterligne deres formler på succes ved at undersøge Niveau II citater for Merrill Lynchs picks.

Niveau II citater er til gavn for investorer, der ønsker at tjene penge på kort sigt. Langsigtede investorer, dog formentlig have en strategi i tankerne, der kræver mindre øjeblikkelig handling, og håber på mere vækst over tid. Niveau II citater kan stadig arbejde til fordel for langsigtede investorer, men de er mest effektive, når de anvendes i forbindelse med kortsigtede strategier, da den slags radikale dag-til-dag prisændringer, der kan skabe ravage på en kort- Termer strategi og pengene vil ikke påvirke nogen, der tager den lange udsigt.

Hvad er en samlekonto?
Hvad er forskellen mellem Medicare og Social Security Tax?
Hvad er investeret kapital?
Hvad er Underwriting?
Hvad er dagsværdi via resultatopgørelsen eller tab?
Har min Credit Score Drop Når en kredit rapport er anmodet om?
Hvad er de forskellige typer af FICA Restitutioner?
Hvad er en rente Floor?
Hvad er en Deed of Surrender?
Hvad er Corporate Finance?
Hvad er fordele og ulemper ved at have et kreditkort?

Leave a Reply

trade online