Hvad er nogle gode fundraising idéer?

Fundraising kan være en sjov oplevelse snarere end en stressende begivenhed. Alt du skal gøre er at forberede sig på forhånd, og vælge de rigtige fundraising idé at matche stilen og mål for de involverede personer. Den typiske fundraising ideer er generelt forbundet med enten at tage ordrer for et bestemt produkt, og derefter leverer varen, eller sælge et bestemt punkt lige på stedet. Bagværk, boxed cookies, og cookie-dej er nogle af de traditionelle eksempler på, men der er ingen grund til at stoppe der. Hvis gruppen organisere fundraising omfatter nogle gode kokke, overveje at tilbyde hjemmelavede retter, pizza gode tilbud, frostvarer, eller hjemmelavet slik. Du kunne endda tombola madlavningskurser eller oprette en forfriskning stand på skole eller kirke funktioner.

Bortset fra fødevarer, andre store fundraising idéer omfatter Raffles og auktioner. Dette kan ske i form af live-auktioner eller lydløs auktioner, hvor folk fremlægger deres bud i lukkede kuverter. Hvis du samler præmie donationer, kan du organisere en forseglet-kuvert salg, hvor navnet på den præmier er skrevet i små stykker papir og forseglet i kuverter, der sælges. Uanset hvad er skrevet indeni, det er, hvad personen får. Dette er meget populært fundraising idé, da alle får noget. Når det kommer til lodtrækninger, mulighederne er uendelige. Præmierne kan variere fra en håndlavet dyne med en spa gavekort. Hemmeligheden bag en vellykket tombola er at opnå gevinster gennem donationer i stedet for at købe dem.

Hvis du vil slå en fundraising indsats i et vellykket arrangement, altid se til dine forbrugere til ideer. For eksempel, hvis du er målrettet familier kunne du sælger Child ID-programmer, hvor forældre kan få mulighed for at registrere deres barn, får et særligt id og et sæt tænder prægning. Hvis du er målrettet en enkelt unge, gå med chokolade eller rabat til lokale restauranter eller sundhed klubber. Hvis du er i et travlt og har brug for hurtig og nem fundraising ideer, kan du altid oprette en garage salg, en bogmesse, eller en bilvask program. Ingen af ​​disse ideer kræver megen planlægning og alle af dem kan ende med at dreje en hel fortjeneste.

Hvad er et porteføljeselskab?
Hvad er en simpel forrentet lån?
Hvad er Bail?
Hvad er en Standard Charge?
Hvad er en Money Trust?
Hvad er et barn Endowment?
Hvad er et stramt program?
Hvad er en Consumer Credit Risk?
Hvad er et kryds standard?
Hvad er Investeringsaktiver?
Hvad er forskellen mellem Medicare og Social Security Tax?

Leave a Reply

trade online