Hvad er Nuværende gæld?

Kortfristet gæld er nogen form for udestående gæld, der forfalder til betaling i fuld på et tidspunkt i et kalenderår fra den aktuelle dato. Kortfristet gæld fremstår som en balancepost i den finansielle regnskaber en virksomhed, og er normalt klassificeret som en del af den udestående gæld i selskabet. Udseendet på den månedlige balance er med til at spore eventuelle ændringer i den aktuelle gæld, herunder pensionering af alle eller en del af en given gæld, samt inddragelse af ny gæld, som forventes at blive betalt fuldt ud ved udgangen af ​​en år.

Undertiden kendt som kortfristede forpligtelser, kan den nuværende gæld tage flere forskellige former. Måske den mest almindelige form omfatter fakturaer for varer og tjenesteydelser, som modtages fra en leverandør. Medmindre kreditorkonto er opbygget til at give mulighed for en revolverende kreditlinje, er der en god chance for, at en faktura blev udstedt, der omfatter betalingsbetingelser. Betingelserne for betaling kan være alt fra 15 til 60 dage fra fakturadato, baseret på en kontrakt eller andre dokumenter, der etablerer betalingsbetingelserne mellem køber og sælger. Under alle omstændigheder er fakturaen forventes at blive betalt fuldt ud, før ét kalenderår er gået, og dermed kan betegnes som kortfristet gæld.

Sporing niveauet af nuværende gæld er yderst vigtigt at den finansielle velvære for enhver virksomhed. Ved at have et solidt kendskab til, hvor meget selskabet i dag skylder, og hvor meget af denne gæld forfalder inden for de kommende tolv måneder, er det lettere at bestemme om de indtægter, i øjeblikket genereret af virksomheden vil dække alle driftsudgifter og stadig give mulighed for udledning af gælden i tide. Når der er tegn på, at den nuværende gæld til indkomst-forholdet er ude af balance, kan virksomheden tage skridt til at mindske udgifterne på måder, der ikke påvirker den nuværende strøm af indtægter i selskabet, og forhåbentlig genskabe en balance.

Hvad er de forskellige typer af gebyrfrihed?
Hvad er forskellen mellem skatteunddragelse og skatteunddragelse?
Hvad er de forskellige metoder til Commercial Bank Risk Management?
Hvad er prisen Impact?
Hvad er de bedste tips til at investere i grøn energi?
Hvad er en revision?
Hvordan finder jeg ud dagsværdien af ​​en Bond?
Hvad er fordele og ulemper ved at have et kreditkort?
Hvad er en vægtstang strategi?
Hvad er en Equity bidrag?
Hvad Er Reinsurance traktaten?

Leave a Reply

trade online