Hvad er offentlige sektor Banking?

Offentlige sektor bank refererer til bankvirksomhed af en vis klasse af forretningsbank. Den specifikke brug af dette begreb afhænger af det land eller den region i verden, hvor det anvendes, men generelt i den offentlige sektor banker er dem, der ejes eller drives af de nationale regeringer. Nogle lande bruger denne form for bankforretninger mere end andre, men i store dele af verden, hvor statskontrol er traditionelt det er ikke ualmindeligt at tale om den offentlige sektor bankvirksomhed.

En undersøgelse af den offentlige sektors bank kan relateres til en samlet analyse af en national økonomi. Den måde at regeringer interagerer med kommercielle banker eller udføre bankvirksomhed, har en masse at sige om, hvordan det styreform administrerer deres kontrol over et land eller en føderation. Mange finansiere fordele og økonomer se banking som en iboende politiske sektor.

Et eksempel på anvendelse af den offentlige sektor bank i en national sammenhæng, er i Indien. Indien er et land, som mange investorer nu kigger på, da det er kendt som en “emerging market”, hvor den fremtidige økonomiske vækst, er sandsynlig. Indien bruger en lang række offentlige banker, hvor regeringen kan have en aktiemajoriteten i børsnoterede kommercielle banker.

Studier af normale offentlige opinion i nationer som Indien indikerer, at økonomer, der ofte kan se den offentlige sektor, banksektoren som et mindre tiltrækkende alternativ. Nogle finansiere proffer ville have nationale bank drages mere i retning af mindre og mere uafhængige banker. Debatten om denne form for bankvirksomhed er en væsentlig del af, hvordan ledere påvirker den økonomiske fremtid for et land.

Et aspekt af bankvirksomhed, der er lidt forbundet med ideen om den offentlige sektor, banksektoren er ideen om en centralbank. Centraliseret bank praktiseres i forskellige lande. I USA opererer Federal Reserve under en udpeget formand, der dog ikke er valgt, har et unikt forhold til den føderale regering og dens ledelse.

I mange nationer er økonomer og andre ser på, hvordan bank-påvirkninger regeringen og vice versa. Offentlige mening har meget at sige om bankvirksomhed i mange moderne, industrialiserede lande, hvor folk ser finansiel virksomhed som havende en masse resultater, der påvirker andre områder af deres liv. I betragtning af forgreninger i den private sektor bank kan være en del af, hvad folk gør for at analysere den finansielle verden, som borgere i en bestemt nation.

Hvad er en International Equity Fund?
Hvad er interessebaseret på modenhed?
Hvad er Private Equity Placement?
Hvad er Commerce?
Hvad er fordelene ved et ekstra pant betaling?
Hvad er den korte salgsprocessen?
Hvad er en flydende Gæld?
Hvad er de forskellige typer af Maternity Grants?
Hvad er ADP / AVS-test?
Hvad er en kupon Bond?
Hvordan vælger jeg den bedste hjem Flood Insurance?

Leave a Reply

trade online