Hvad er offentlige udgifter?

De offentlige udgifter er et begreb, der anvendes til at beskrive penge, at en regering bruger. Udgifter sker på alle niveauer i regeringen, fra det lokale byråd til føderale organisationer. Der er flere forskellige typer af offentlige udgifter, herunder køb og levering af varer og tjenesteydelser, investeringer og pengeoverførsler.

I en fri markedsøkonomi, er det ikke alle basale behov generelt er opfyldt af den private sektor. Nogle varer eller tjenester kan ikke fremlægges ved alle, mens andre kan ikke produceres i tilstrækkelig mængde eller til en overkommelig pris for alle borgere. En stor del af de offentlige udgifter er involveret i skabelsen og gennemførelsen af ​​disse varer og tjenesteydelser. Denne type af de offentlige udgifter er benævnt endelige offentlige forbrug.

Nogle eksempler på regeringens endelige forbrug omfatter oprettelse og vedligeholdelse af militæret, politiet, redningstjenester og brandbekæmpelse organisationer. Disse er finansieret af føderale og regionale regeringer, for at give for både sikkerheden i landet mod angreb, og borgernes sikkerhed mod kriminalitet og katastrofer. Andre eksempler kan nævnes programmer, såsom sundhedspleje, mad frimærker samt boligstøtte til handicappede eller alvorligt borgere med lav indkomst. Folkeoplysning og offentlig transport infrastruktur er også andre hovedkategorier af denne form for offentlige udgifter.

En anden form for offentlige udgifter er beslægtet med at investere, selvom formelt benævnt faste bruttoinvesteringer. Dette indebærer oprettelse af og støtte af systemer og institutioner, der betragtes som aktiver til de producerende værdien af ​​landet. Subsidiering af landbrug er en af ​​de vigtigste former for denne type udgifter, da det ved at producere fødevarer, gårde sørge for en af ​​de største behov for ethvert samfund. Byggeriet af nye vejsystemer, broer og lufthavne er også store områder af denne type udgifter.

Overførselsindkomster refererer til udgifter, der i kraft flytte penge fra et område af en økonomi til en anden. Som en regering modtager velstand via skatter og lån, den har mulighed for at tragt nogle af disse penge til målrettede programmer for visse segmenter af befolkningen. Nogle regering tilbød finansiel støtte, som studielån, kan betragtes som en overførsel betaling. Regeringen pensionskasser, såsom social sikring, betragtes også overføre udgifter.

De offentlige udgifter finansieres gennem en række forskellige metoder. Oftest, regeringer bruge afgifter til at finansiere programmer og udgifter, men dette er langt fra det eneste middel til at skabe aktiver til forbrug. Mange regeringer engagere sig i underskud forbrug, hvor regeringen kan låne baseret på fremtidige fremskrevne budgetter for at finansiere programmer. Regeringerne kan også vælge at tage lån fra udlandet til at finansiere udgifterne. Hvordan pengene anvendes, og fra hvilken kilde er den vigtigste komponent i en regerings finanspolitik.

Hvad er en aflevering?
Hvad er en erhvervsejendom?
Hvad er en fast rente Trust?
Hvad er de forskellige typer af Asset Allocation Models?
Hvad er de forskellige typer af Automated Stock Trading Software?
Hvad er fradrag for Mileage?
Hvad er en kapitalindsats?
Hvad er værktøjet Value?
Hvad er en offentlig virksomhed?
Hvad er en vurdering?
Hvad er en Secured Bond?

Leave a Reply

trade online