Hvad er økonomisk risikoanalyse?

Finansielle risici nævner muligheden for tab større end gevinster i et finansielt venture. Enhver økonomisk beslutning indebærer en vis mængde finansielle risikoanalyser, fra at vælge mellem investering muligheder for at beslutte, om at købe et hus. Finansiel risikoanalyse indebærer at kigge på de givne omstændigheder i en økonomisk beslutning og forsøger at bestemme, hvad chancerne er, at venture vil medføre større økonomisk skade end gavn. Resultatet af finansielle risikoanalyser er meget afhængig af individuelle forhold

både interne og eksterne faktorer kan bidrage væsentligt til graden af ​​risiko.

Ofte er økonomisk risikoanalyse, der er involveret i erhvervslivet og investeringsplanlægning. Mens en person med en relativt enkel investeringsportefølje kan være i stand til at udføre rudimentære risikoanalyse alene, mange investorer stole på investeringer ledere og markedsanalytikere til at hjælpe med at forberede risikoanalyse rapporter. Nogle af de faktorer, der kan gå ind i en risikoanalyse for en investering kunne omfatte de samlede aktiver og finansielle stabilitet af investor, udførelsen historie af investeringen, aktuelle økonomiske forhold, og eksterne faktorer, såsom krige, miljøproblemer, eller forestående lovgivning , der kan påvirke ydeevnen af ​​investeringen i fremtiden.

Når en person beslutter at åbne en ny forretning eller investere i et ungt firma, kan mange andre faktorer kan anvendes i finansiel risikoanalyse. For eksempel, hvis en person ønskede at åbne en restaurant, ville han eller hun nødt til at undersøge data såsom mætning af markedet med lignende restauranter, om der er positive faktorer til fordel for succes, som f.eks den berømte kok, og størrelsen af ​​den startkapital, versus den tid, det vil tage at gøre vove en succes. Korrekt risikovurdering kan ikke altid forudsige fremtiden, men det kan i det mindste hjælpe med at skabe succes frister, der lader investorer vide, når en venture bliver et passiv i stedet for en potentiel succes.

Finansielle risikovurdering kan også hjælpe lokalsamfund træffe beslutninger om udvidelser eller nye projekter. Hvis en by ønskede at dæmningen en flod med til at skabe mere brugbare jord, ville der være mange økonomiske overvejelser, der ville være vigtigt at undersøge. Ud over grundlæggende spørgsmål såsom udgifterne til opførelse i forhold til salgsprisen for den skabte plan, ville samfundet behov for at analysere de potentielle skader i tilfælde af en dæmning fiasko, den virkning, at projektet ville have på vandforsyning og vand-relaterede turisme, og de mulige miljømæssige omkostninger ved at ændre et naturligt økosystem.

I mange tilfælde er økonomisk risikoanalyse udført ved brug af sandsynlighed formler og temmelig komplekse matematiske beregninger. Ikke overraskende er et stort marked blevet oprettet for finansiel risikoanalyse software, som giver brugeren mulighed for at tilslutte potentielle risikofaktorer og gør beregningerne på egen hånd. Alligevel kan hjælp fra professionelle risikostyring rådgivere være uvurderlige, som mange har en dyb forståelse af deres særlige område af ekspertise, og kan måske pege på en række risici eller fordele faktorer, der er let glip af den afslappede øjet.

Hvad er Estate Regnskab?
Hvad er en Debt / Equity Ratio?
Hvad er forskellen mellem debet og kredit, når jeg bruger Bank Card?
Hvad er Ejendomsskat?
Hvad er PURE Konkurrence?
Hvad er det bedste spørgsmål til Spørg en Real Estate Broker?
Hvad er de bedste tips for at spare penge?
Hvad er Managed Tandpleje?
Hvad er en accept Credit?
Hvad er en Microfinance Bank?
Hvad er de bedste måder til at kontrollere udgifterne?

Leave a Reply

trade online