Hvad er økonomiske indtjening?

Der er to primære måder at selskaber rapport rentabilitet, herunder regnskabsmæssige og økonomiske indtjening. En stor del af forskellen mellem disse to processer involverer måde og tid, at der heri på en finansieringsoversigt. Den regnskabsmæssige indtjening tilgang hovedsageligt indeholder eventuelle ændringer i passiver på den tidligst mulige øjeblik. Forventet udsving i likviditeten, dog ikke normalt kommer til overfladen, indtil senere. I økonomiske indtjening, er enhver plan om ændring i retning for cash flow lettere accepteres og afslørede i den nuværende finansielle resultater.

Parametrene for de elementer, der indgår i den økonomiske indtjening er bredere end de komponenter, at finansielle analytikere og revisorer typisk refererer til i regnskabsmæssige overskud. Ikke desto mindre, evnen til at rapportere overskud på en mere fleksibel måde giver virksomhedernes ledere og markedsdeltagerne med en vis baggrund for en virksomheds forventede adgang til kontanter i fremtiden. Tredjeparts analyse er ofte knyttet til den aktuelle værdi af en virksomhed, som kan bestemmes ved regnskabsmæssig indtjening resultater. Selv om denne metode giver vejledning om en virksomheds fremtidige rentabilitet, er der ofte mange faktorer, der kan påvirke en ændring i disse forudsigelser. Den forventede cash flow til udtryk i den økonomiske indtjening kan ligeledes ændres, men dette ofte afspejler indkomst, der optjenes kun hvis den nuværende forhold fortsætter.

En virksomheds produktivitet, kapacitet eller dens evne og ressourcer til at drive virksomheden, er et af de elementer, der anses for at være i den økonomiske gevinst resultater. Nogle ændringer i en virksomheds produktion for de varer og tjenesteydelser, der tilbydes kan have en betydelig indvirkning på fremtidige cash flow, som igen påvirker den økonomiske indtjening. Efterfølgende denne tilgang til rapportering rentabilitet forudsætter, at produktionen vil fortsætte på det nuværende eller forventede tempo uden ophør.

I erhvervslivet, er det ikke usædvanligt, at regnskabsmæssige ændringer i værdien af ​​aktiver eller passiver at blive anerkendt i fremtiden. Selv når en stor del er undervejs, kan den mængde penge, der er involveret i transaktionen kun eksistere på papiret, indtil den rette aktionær og myndighedsgodkendelser er afsluttet. En virksomhed, der indberetter indkomsten ved hjælp af økonomiske standarden er mere tilbøjelige til at omfatte de finansielle effekt af en aftale, før finansieringen er færdig, eller enhver betaling udvekslinger hænder. Efterfølgende kunne disse resultater synes at være mere generøs i forhold til den regnskabsmæssige metode, fordi den økonomiske fortjeneste omfatter indkomster, som endnu at materialisere.

Hvad er de bedste strategier til udbytte vækst?
Hvad er den ekstra indskudskapital?
Hvad er konvertible obligationer?
Hvad er en limit ordre?
Hvilken rolle spiller glidende gennemsnit i Teknisk Analyse?
Hvad er Underskud Finansiering?
Hvad er en Chokolade Fundraiser?
Hvordan vælger jeg den bedste gruppe Dental Plan?
Hvad er en Special Purpose Vehicle?
Hvad er en hård penge långiver?
Hvad er Estate Regnskab?

Leave a Reply

trade online