Hvad er økonomistyring?

Økonomistyring er en specialiseret sub-sæt regnskabsstandarder, der fokuserer på interne virksomheds behov. Mens regnskab sætter fokus på ekstern rapportering og historie, økonomistyring fokuserer på aktuelle oplysninger og behov in-house ledelse. Både ledelse og finansiel regnskabsmæssige arbejde sammen for at give ledelse og eksterne brugere de nødvendige oplysninger. Ofte en computer, som styrer system lever i et finansielt edb-system, der giver brugere og interessenter med komplette oplysninger om omkostningerne.

Populære med produktionsmiljøer, regnskabsforvaltning fokuserer på at tildele omkostninger til processer. I stedet for beskæftiger sig med debet og kredit, regnskab eller regnskaber, som finansielle regnskab gør internt regnskab kvantificerer detaljer, kvalitetskontrol, og forventninger. Cost Accounting er en af ​​de vigtigste principper for forvaltnings-regnskab. Det bruges til at bestemme budgetter, omkostninger og rentabilitet af produkter eller afdelinger.

Omkostningsregnskaber beskæftiger sig med 3 hovedområder. Den første er råvarer, eller de nødvendige ressourcer til at fuldføre et produkt. Dette kunne omfatte for eksempel, at omkostningerne af læder og træ opbygge et møbel. Labor, eller lønningerne for ansatte, der arbejder på en proces, er det andet område, og vil omfatte omkostningerne ved en tømrer opbygge et møbel. For det tredje er indirekte omkostninger, også kendt som overhead-

Dette vil omfatte udgifter til ansvarsforsikring i et anlæg.

Standard omkostningsberegning omfatter begreberne faste og variable omkostninger, da analysen udføres for at identificere, hvordan variable omkostninger påvirke prisen på et produkt, bortset fra faste omkostninger og vice-versa. Budgetter er lavet baseret på standard omkostninger og varianser er identificeret og analyseret. Det er et populært værktøj, der anvendes af mange produktionsanlæg og andre virksomheder.

En anden måde at se på ledelses-og omkostningsregnskaber er ved hjælp af Activity Based Accounting, også kendt som ABC. Denne metode forsøger at måle de faktiske udgifter til aktiviteten at tildele indirekte omkostninger til produkter. Det er normalt dyrt at implementere dette system, da aktiviteter og metoder til at måling kan variere betydeligt.

De fleste regnskabsforvaltning processer udføres ved hjælp af edb-systemer, der kan håndtere store mængder data og gøre data bruges af brugere. Edb-systemer og Informationsteknologi (IT) afdeling er meget vigtige i økonomistyring. Med denne betydning kommer udgifter i forbindelse med IT-afdelingen

Derfor er det koste gennemsigtighed er en del af regnskabsforvaltning. Der er behov for IT-omkostninger, der skal måles og kontrolleres på samme måde som andre processer.

Økonomistyring er en forandring, voksende område med mange udfordringer. At finde måder at måle omkostninger og kontrollere dem er kernen af ​​denne type for regnskabsaflæggelse. Ledelsen skal værktøjer til at kontrollere omkostningerne for at muliggøre analyse af processer, gøre aktiviteterne mere effektive og rentable. Økonomistyring normalt passer dette behov meget godt.

Hvad er de bedste tip til Valuta Spread Betting?
Hvordan vælger jeg den bedste high-yield virksomhedsobligationer?
Hvad er tilbage gebyrer?
Hvad er aftaleindskud?
Hvad er en Rehab lån?
Hvad er en udtrykkelig Kontrakt?
Hvad er før-skat indkomst?
Hvad er arbejdsløshedsforsikringen?
Hvad er et nyt lån?
Hvordan skal jeg øge min Line of Credit?
Hvad er en teoretisk værdi?

Leave a Reply

trade online