Hvad er omkostninger ved midlerne?

Udgifterne til midler har at gøre med de renter, at eventuelle finansielle institution er forpligtet til at betale til gengæld for det privilegium at bruge penge. Beregning af renteomkostning der er en del af de samlede omkostninger ved midlerne er normalt foretages på månedsbasis, og er underlagt love sat på plads af forskellige statslige enheder. Som med mange typer af udgifter forbundet med at drive forretning, kan omkostninger ved midlerne tage mere end én form.

Et af de mere almindelige eksempler på omkostninger ved midlerne har at gøre med udvidelsen af ​​pant ved udlån institutioner. Brugen af ​​penge for at udvide disse typer af lån til forbrugerne er stillet til rådighed med en vis interesse involverede omkostninger. Ofte er en del af eller alle, der interesserer omkostninger væltes over på lånet modtageren.

Når de anvendes til udøvelse af udvidelse af realkreditlån, er omkostningerne af midlerne normalt beregnes ved hjælp af et kriterium, der er etableret af Federal Home Loan Banks system. Alt efter omstændighederne, kan beregningen baseres på regionale eller nationale retningslinjer. Resultatet af de indsamlede data og indsendes til FHLB er ofte nyttigt for långivere, at data kan bruges til at afgøre, om der er behov for at foretage valutakursreguleringer på ARM lån udstedt af det långivende institution.

Sammen med interesse, kan omkostningerne af midlerne også omfatte ikke-renteomkostninger, der er forbundet med den opgave at udstede og vedligeholde gæld og kapitalfonde. Disse ikke-renteomkostninger kan dække sådanne faktorer som lønomkostninger forskellige licensafgifter, at kreditinstituttet er underlagt i en lokal eller regional kompetence, eller enhver anden ikke-renteomkostninger, der anses for at falde under en omkostning af midlerne klassificering af jurisdiktion. Generelle økonomiske forhold kan påvirke de faktiske omkostninger ved midlerne i løbet af en periode, som er en af ​​grundene til, at økonomiske faktorer direkte indflydelse på renten, som låneinstitutioner vil opkræve, når forlængelse af et realkreditlån.

Hvad er en leje Ledger?
Hvordan vælger jeg den bedste Financial Accounting Program?
Hvad er Check vask?
Hvad er et krav Note?
Hvad er fordelene ved Diversificering?
Hvad er indhold frem for form?
Hvad er Stock Market?
Hvad er Capital Investment Banking?
Hvad er de bedste tips til at få SU til College?
Hvad er en indadgående investeringer?
Hvad er de forskellige typer af arbejdsløshedsforsikringen for selvstændig?

Leave a Reply

trade online