Hvad er omkostningseffektiv præferenceaktier?

Foretrukket bestand er en speciel type virksomheder materiel, som giver yderligere fordele. Omkostningerne ved foretrukne lager afhænger af konteksten og hvem omkostninger refererer til. Mest almindeligt, sætningen refererer til udgift for virksomheden i forbindelse med udstedelse bestanden. Det kan også betyde, at købsprisen for den nuværende og fremtidige ejere af bestanden. Omkostningerne ved foretrukne lager kan også være en offeromkostninger.

Foretrukne bestand er forskellig fra fælles lager på flere måder. Indehaverne er forrest i køen for enhver udbetaling af udbytte. Indehaverne får også prioritet i de modtager deres penge tilbage, hvis selskabet går konkurs. Denne garanti for at modtage nogle eller alle købsprisen tilbage betyder foretrukket bestand er en blanding af egenkapital sikkerhed, ligesom fælles lager, og et gældsbrev, som en obligation.

Omkostningerne ved foretrak materiel til den virksomhed, er faktisk den pris, det betaler til gengæld for de indtægter, den får fra at udstede og sælge bestanden. Opgjort fleste blot, at omkostningerne er mængden af ​​udbytte på aktier divideret med emissionskursen. Med andre ord, det er det beløb, virksomheden udbetaler i et år divideret med det faste beløb, de fik fra udstedelse af bestanden. , Der effektivt gør kostede en form for rente virksomheden betaler til gengæld for at få fat i de penge fra bestanden spørgsmål. Dette tal kan således sammenlignes med den rente, selskabet ville betale, hvis de i stedet udstedt obligationer for at rejse penge eller blot lånt det fra en finansiel institution.

For investorer, udgifter til præferenceaktier når det er blevet udstedt, vil variere som enhver anden aktiekurs. Det betyder, at det vil være genstand for udbud og efterspørgsel på markedet. I teorien i det mindste, kan foretrukket bestand ses som mere værdifuldt end ordinære aktier, da det har en større sandsynlighed for at betale et udbytte, og giver en større grad af sikkerhed, hvis virksomheden folder.

Det er også muligt at henvise til prisen for præferenceaktier i mere generelle vendinger. I den forstand er det offeromkostning: hvad du giver op ved at have den foretrukne lager. Beregning denne omkostning er meget sværere, da det er mere hypotetisk. For eksempel vil en omkostning være, at en indehaver af præferenceaktier som regel har ingen stemmeret. Hvorvidt dette er en vigtig omkostning afhænger af den enkelte. En anden omkostning er, at den foretrukne bestanden ikke kan stige i pris så hurtigt som fælles lager, så prisen er tab af potentiel fortjeneste efter at have solgt.

Hvad er en realiserede afkast?
Hvad er en Estate Sale?
Hvilke faktorer påvirker prisen på en elregning?
Hvad er Nationalization?
Hvad er en Pro Forma faktura?
Hvad er virkningerne af en stigning i pengemængden?
Hvad er Umbrella ansvarsforsikring?
Hvad er lån til værdi?
Hvordan vælger jeg den bedste finansielle procedurer?
Hvad skal jeg åbne en bankkonto?
Hvad er en Corporate Credit Union?

Leave a Reply

trade online