Hvad er opkrævet midler?

Opkrævede midler er checks, postanvisninger og andre finansielle instrumenter, der er blevet indsat på en bankkonto, men har ikke endnu blevet frigivet af den udstedende bank eller institution. Typisk, banker sted nogle restriktioner om tilbagetrækning af uafhentede midler til en periode. Dog vil nogle banker gøre det muligt for kunden at trække en procentdel af en opkrævede fond bankindskud i visse tilfælde.

På tidspunktet for indbetaling, kan hver check eller finansielt instrument, der ikke valuta med rette betegnes som opkrævede midler. Mens kundens konto vil blive krediteret til deponering, som om de instrumenter var valuta, vil banken ofte kræve en karensperiode, før midlerne kan hæves. Alt efter omstændighederne, kan denne ventetid være mindre end 24 timer eller så meget som fem arbejdsdage.

Ved indbetaling kontroller, der er trukket på den samme bank, den ventetid, der er involveret med opkrævede midler er meget kort. Dette er fordi det er muligt at kontrollere tilgængeligheden af ​​midler til dækning af check-in real time. Når dette sker, deponering konto er krediteret samme dag, mens hensyn til betalerens debiteres på samme tid. Nogle banker vil endda ære indkassere checken straks, hvis midlerne i den udstedende konto udviser så ryddet og tilgængelig.

For ikke-opkrævede midler, der er sammensat af checks, der er trukket på andre banker, vil ventetiden være længere. Takket være den øgede effektivitet i elektronisk bankvirksomhed i dag, kan kontrollere og trække på opkrævede midler gøres på mindre end halvdelen af ​​den tid, endda så sent som i 1980’erne. Alligevel kan kontrol af uafhentede midler i bankindeståender tage flere dage, især hvis indskud indebærer kontrol fra banker uden for landet.

Bankerne kan variere lidt i deres procedurer vedrørende uafhentede midler. De politikker og procedurer er rutinemæssigt indgår i de dokumenter, som de nye kunde som den tid, konti er etableret. Hertil kommer, poste mange banker en påmindelse teller stationer og kører gennem vinduerne, at de deponerede midler ikke kan være tilgængelige for øjeblikkelig tilbagetrækning.

Hvad Er Pensions Crisis?
Hvad er finansieret gæld?
Hvad er en Finders Fee?
Hvad er en bærbar Alpha?
Hvad er koncernens valuta?
Hvad er Ratio Analyse?
Hvad er Group fordelene?
Hvad er gæld instrumenter?
Hvad er en betalingsbalancens løbende poster?
Hvad er en Roth IRA?
Hvad er en check Card?

Leave a Reply

trade online