Hvad er optimalt Kapitalstruktur?

En virksomhed finansierer sine aktiviteter ved hjælp af midler fra gæld og egenkapital. Gæld refererer til lån virksomheden sikrer fra eksterne kilder. Egenkapital henviser penge virksomhedens ejere eller aktionærer investerer i virksomheden. En virksomheds kapitalstruktur er dens andel af langfristet gæld til egenkapital. En optimal kapitalstruktur er det bedste gæld i forhold til egenkapital for virksomheden, der minimerer udgifterne til finansiering og maksimerer værdien af ​​virksomheden.

Ifølge den trade-off teorien, er udgifterne til gælden altid lavere end omkostningerne ved egenkapital, fordi renter af gæld er fradragsberettigede. Egenkapitalens omkostning består normalt af udbytte virksomheden udlodder til sine ejere eller aktionærer – udbytte virksomheden kan forsinke eller reducere. Gæld som deltagerne måtte have en forudgående krav for virksomhedens midler, og firmaet kan kun betale aktionærerne efter et møde med sine gældsforpligtelser for perioden. Gæld er billigere, men indebærer en risiko for ikke at kunne foretage betalinger til tiden, hvilket kan resultere i konkurs. Virksomheden har derfor for at finde en optimal kapitalstruktur, der minimerer udgifterne til finansiering og samtidig minimere risikoen for konkurs.

En virksomheds kapitalstruktur kan findes matematisk ved at beregne sit minimale vægtet gennemsnitlig kapitalomkostning. For eksempel, hvis en virksomhed bruger gæld på 4 procent for at få 30 procent af sine midler og egenkapital til 10,5 procent for at få 70 procent af sine midler, virksomhedens vejede gennemsnitlige kapitalomkostninger er (0,30 X 4 procent) + (0,70 X 10.5 procent) = 8,55 procent. Formlen indebærer, at virksomheden kan få et minimum vægtet gennemsnitlig kapitalomkostning på 4 procent ved at bruge gælden som sin eneste kilde til finansiering, men det ville ikke være virksomhedens optimale kapitalstruktur, fordi virksomheden så ville stå over for en høj risiko for konkurs.

Andre faktorer bidrager også til den uanvendelig karakter af at forsøge at opnå optimal kapitalstruktur ved kun at bruge gæld til at finansiere en virksomheds aktiviteter. Når en virksomhed øger sin gæld til egenkapital, långivere normalt bliver bekymret over evne virksomheden til at opfylde sine betalinger. Derefter øger renten på firmaets lån. Aktionærer også blevet bekymret over konkurs og insistere på at få et højere afkast. Både de omkostninger af gæld og egenkapital vil stige, hvilket øger de vejede gennemsnitlige kapitalomkostninger.

Hvis en virksomhed kender omkostningerne af egenkapital og gæld på alle mulige niveauer af gæld til egenkapital, kan det beregne det punkt, hvor det bliver et minimum vægtet gennemsnitlig kapitalomkostning, som er dens optimale kapitalstruktur, ifølge branchen -off-teori. Hvis virksomheden har et lavere gæld til egenkapital ratio end det optimale niveau, ville det være at betale for meget for sine midler og kunne reducere kapitalomkostningerne ved at låne flere penge. Hvis den har en højere gæld til egenkapital ratio end det optimale niveau, ville det også være at betale for meget for sine midler, fordi långivere og aktionærer opfatter virksomheden for at være for risikabelt, og virksomheden kunne reducere omkostningerne til kapital ved at betale sin gæld eller udstedelsen af ​​nye aktier.

Kritikere af trade-off teorien uenige i, at den optimale kapitalstruktur kan findes ved hjælp af denne metode. De siger, at i det virkelige liv, kan aktionærer, långivere og ledere ikke altid opfører sig ifølge teorien. Der er en asymmetrisk information, hvor långivere og aktionærer ved mindre om virksomheden end de ledere, som måske ikke handle i virksomhedens tarv.

Hvad er en aktuel Cash Debt Coverage Ratio?
Skal jeg nødt til at aktivere et kreditkort?
Hvad er nogle karrieremuligheder for et finansielt Engineer?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort Processing Service?
Hvad er de forskellige former for vederlag Systems?
Hvad er et revolverende Credit Limit?
Hvad er Electronic Banking?
Hvordan finder jeg mit kreditkort CVV nummer?
Hvad er en Lockbox?
Hvad er et direkte Premium?
Hvad er en dagsværdihierarki?

Leave a Reply

trade online