Hvad er Overførselsindkomster?

Overførselsindkomster har at gøre med den planlagte udstedelse af midler til personer, når modtageren ikke forventes at give nogen form for varer eller tjenester til gengæld. Mens brugen af ​​en overførsel betaling er almindelig i at yde offentlig støtte til private borgere i et givet land, kan udtrykket også anvendelse på subsidier, der er udstedt af filantroper og andre private organisationer også.

Eksempler på overførselsindkomster almindeligvis udstedt af en regering er alle forbundet med at yde bistand i basale leve behov for borgere i landet. Nogle af de overførselsindkomster, der er udstedt, er at yde midlertidig hjælp i løbet af en personlig krise, som når mennesker mister deres job. Arbejdsløsheden erstatning falder ind under klassifikationen af ​​overførselsindkomster, idet modtageren normalt forventes ikke at tilbagebetale de udstedte midler. På samme måde også enhver form for lettelse, handicap eller sociale ydelser, der er udstedt til private borgere betegnes som overførselsindkomster.

Sammen med midlertidige bistandsprogrammer, kan overførselsindkomster også omfatte udbetalinger, der er del af en pension eller pensionsordning, at den enkelte enten tjente på grund af tidligere eller indbetales i en årrække. Mange regeringer yder militær pensioner for pensionerede militære personel. Afhængigt af landet, kan militæret pensionen være en fordel, at den enkelte ikke har betalt til eller kan have bidraget midler til pensionen under aktiv tjeneste. På samme måde, stipendier regeringen udstedt til pensionerede civile, såsom social sikring programmet i USA, kan også gøre brug af midler indsamlet i form af skatter i de forløbne år at yde månedlige tilskud til pensionister.

Uden for regeringen overførselsindkomster, kan selskaber også anvende denne metode til at yde støtte til almennyttige organisationer. Det selskab kan vælge at udstyre en nonprofit med en gave i form af kontanter, der kan bruges til at bistå i arbejdet i organisationen. Overførsel betalinger af denne type kan være på en én gang grundlag, eller kan være genstand for revision og regelmæssig udstedelse, såsom på årsbasis.

Hvad er en Health Savings Account Insurance Plan?
Hvad er Capital Market?
Hvordan starter jeg en Bed and Breakfast?
Hvad er en debetnota?
Hvad er et abonnement aftale?
Hvad er en certificeret Treasury Professional?
Hvad er Check vask?
Hvad er en ETF?
Hvad er forskellen Mellem en ophavsret, varemærker og patenter?
Hvad er omkostninger ved midlerne?
Hvad er en optimal portefølje?

Leave a Reply

trade online