Hvad er partner Buyout?

En partner buyout opstår, når hvornår eller mere ejerskab partnere i en virksomhed beslutter at tilbyde en partner en andel af overskud eller kontanter til gengæld for hele eller en del af hans eller hendes interesse i branchen. Der er mange grunde en partner buyout kan forekomme, herunder forskellige interesser eller forretningsideer, utilfredsstillende resultater, eller et simpelt ønske om at blive eneejer. Afhængig af holdninger og niveauet for forberedelse af deltagerne, kan en partner buyout være en enkel og smidig måde at afslutte et partnerskab eller et mareridt af slagsmål og juridiske snak.

Lige som par, der planlægger at gifte sig ofte underskrive en ægtepagt i tilfælde af en skilsmisse, og mange virksomheder, der oprettes en partner buyout klausul som et led i deres oprindelige virksomhed aftale. Oprettelse af en buyout klausul gør det muligt for partnere at afgøre, under hvilke omstændigheder en buyout kan opstå, og hvordan det vil blive struktureret. Selv om der ikke spirende partnerskab kan lide at tænke fremad til en dag, hvor interesser kan en del, kan skabe denne type aftaler gør hele processen enkel, hvis det bliver nødvendigt. At have en klar, juridisk buyout klausul, kan endda hjælpe med ex-partnere forblive venner, mens opdelingen forretningsmæssige interesser.

Hvis en partner buyout er på bordet, både de resterende og potentielt spændende partnere nødt til at gøre nogle bestemte forskning. Det er vigtigt at få en præcis idé om nettoværdien af ​​virksomheden, da dette kan fastsætte en passende størrelse til at tilbyde de forlader partner. Nettoværdien er bestemt ved at tilsætte den samlede sum af overskud, hårde aktiver såsom fast ejendom eller udstyr, og andre aktiver, såsom patenterede produkter, og derefter trække eventuel gæld eller finansielle forpligtelser. I nogle tilfælde vil de resterende partner tilbyde målrettet partneren en sum lidt højere end hans eller hendes interesse i branchen, som incitament til at acceptere buyout.

Den partner eller partnere, der planlægger at købe sig også nødt til at bestemme, hvordan at finansiere buyout. Hvis en partners andel i virksomheden kommer ud til en stor sum, f.eks som $ 1 millioner US Dollars (USD), er det usandsynligt, at virksomheden blot vil have den slags penge liggende i en flydende form. En virksomhed forsøger at købe sig en partner kan være nødvendigt at tage et lån eller en købmand forhånd i overskud, for at lukke handlen. Finansiering af buyout med eksterne kilder kan undgå pludselige skader på virksomhedens fortjeneste.

Det er sandsynligt, at enhver drøftelse af en buyout hurtigt vil kræve indgreb eller i det mindste hjælp af advokater. Mens ansætte en advokat kan synes som en aggressiv eller fjendtlig flytte, kan det faktisk være en måde at fjerne presset af direkte forhandlinger fra princippet parterne. Det er vigtigt, at hver side leje hans eller hendes egne advokat, i modsætning til at stole på in-house advokat. Ansættelse af uafhængige advokater eller en ekstern mægler kan forhindre enhver anklage af bias fra sagen.

Hvad er en handels-Discount?
Hvad er det binomiale Option Pricing Model?
Hvad er Capital Effektivitet?
Hvad er de forskellige typer af Ledger Systems?
Hvad er 1099-MISC?
Hvad er de bedste mantraer til rigdom?
Hvad er Cash Collateral?
Hvordan vælger jeg det bedste alternativ energi midler?
Hvad er en lukket økonomi?
Hvad er begivenhed Sponsorering?
Hvordan kan jeg få min første Home Loan?

Leave a Reply

trade online