Hvad er Penny Stock bedrageri?

Bestande eller aktierne, er en form for sikkerhed, der betegner ejerskab i en virksomhed. Indehaveren af ​​en bestand ejer et krav til en procentdel af selskabets indtjening og aktiver. Penny lagre er lagre, der normalt handel for under 1 dollar, ofte for under en krone. De er dårligt reguleret og Penny Stock svig er blevet så udbredt et farverigt sprogbrug har affjedrede op som svar.

De mest almindelige Penny Stock svig er Pump and Dump. En lille gruppe spekulanter vil opbygge et stort antal aktier i en penny stock. Når deres positioner er på plads vil de frigive positive økonomiske porn, nyheder så uventet og pirrende det kan drastisk påvirke folks opfattelse af bestanden. Hensigten er at få små-time investorer til at begynde at handle irrationelt. Nyheden er næsten altid forkert, men før det bliver opdaget, at prisen på aktien ofte skyrockets og det originale spekulanter exit med store overskud.

Det modsatte af en pumpe og dump er en penny bestand svig kaldes Poop og Scoop. Her manipulatorer spredt meget negativt falske rygter om et selskab for at drive prisen ned. De køber så bestanden styrtdykker, regner med en stigning i prisen, når rygtet er fordrevet. Ved en beslægtet svig, første korte manipulatorer sælger lager inden du slipper rygter. På den efterfølgende tilbagegang, dække de deres stillinger hos et overskud.

Et andet fælles penny stock bedrageri er front running. I dette tilfælde er nyheden faktisk sandt

insidere eller mæglere, vel vidende, hvad der kommer, tager store positioner forud for nyhederne bliver offentlige. Hvis insidere er involveret, er dette også kaldet insider handel, hvilket er ulovligt.

Når en bestand er blevet om dvale i lang tid, kan insidere forsøge at øge interessen med en type penny stock svig kendt som Circular Trading. Brug af flere konti og ofte er etableret i udlandet, vil de handle med samme aktier frem og tilbage mellem deres egne konti til at give det indtryk af aktivitet. Med hjælp af en medskyldig mægler, kan de udfylde Cross Trades, hvor store blokke af bestanden handles uden at virke på børsen optegnelser. Når tredjemands interesse genereres, kan en af ​​de ordninger, der er beskrevet ovenfor blive henrettet.

Tilsammen er disse teknikker benævnes Skyld-kantet Investments. Internettet, med dens evne til øjeblikkeligt sprede information, bragte har med sig en eksplosion i antallet af penny stock svig. Lager-relaterede chat boards og forums er blevet ground zero af sådanne ordninger, og reguleringsorganer som SEC har iværksat kontrol med dem som en første linje i forsvaret.

Hvad er Mitigation Banking?
Hvad er Valutaafdækning?
Hvad er kontant afregning?
Hvad er et moderselskab?
Hvad er en god og afsluttende tilbud?
Hvad er High-Risk realkreditlån?
Hvad er CFA Institute?
Har jeg brug for håndværkeren ansvarsforsikring?
How Do I Finance Investment Property?
Hvad er Consumer Credit rådgivning?
Hvad er en fond prospekt?

Leave a Reply

trade online