Hvad er pensionsforsikring?

Pensionsforsikring kan enten henvise til en pensionsordning eller forsikring har købt for at sikre betalinger bør en pensionsordning mislykkes. I begge tilfælde henviser ordet til en type af pensionering eller fordele plan tænkt som økonomisk hjælpe mennesker efter pensioneringen eller handicap. Pensionsforsikring kan opnås privat eller gennem et ansættelsesforhold-baseret plan. Mens en pensionsordning med til at garantere en levetid indkomst, pension, forsikring tjener som en garanti af garantien.

Pensionsforsikring, når der defineres som en form for pensionsordning, er et vigtigt middel til at sikre, at ældre eller handicappede borgere fortsætte med at modtage økonomiske fordele. Mennesker kan automatisk tilmeldt en pensionsordning, når han har fået beskæftigelse, enten gennem en individuel pensionering konto (IRA) eller via beskatningen af ​​alle arbejdstagere til at dække en fordel for den kollektive gruppe. Den generelle idé om både private og offentlige pensionsordninger er, at arbejdstager “betaler i” til systemet hele hans eller hendes karriere, så han eller hun kan være berettiget til at trække sig ud af det efter at have nået pensionsalderen eller en bestemt alder.

Individuelle pensionsforsikringer planer giver arbejdstagerne og arbejdsgiverne til at vælge et niveau for bidrag inden for bandlyst grænser, mens de offentlige midler generelt er finansieret gennem et sæt skat. En arbejder generelt har meget mere kontrol i løbet af en privat pensionsordning end et andet offentligt, selv om offentlige planer har den fordel at sikre, at selv dem, der arbejdede på lavtlønnede job i hele deres karriere har ret til nogle betalinger.

Den anden definition af pensionsforsikringer henviser til en type forsikring plan, der giver yderligere garantier for pensionskonti til forsikringstageren. Regeringer og finansielle institutioner har ofte mulighed for at låne fra pensionsordninger til at finansiere andre ventures eller udgifter

Selv om denne “låne”-mekanisme menes at være sikkert og midlertidige, der stadig mulighed for, at en forbyggede organisation kunne misligholde sin gæld, så pensionsordninger konkurs. På samme måde som en bank i krise kan være ude af stand til at betale regnskaberne for sine kunder, så også kan en regering, eller privat pension organisation, ender ude af stand til at tilbagebetale både gæld og de penge, “lånte” fra mennesker med pensionsordninger.

En pensionsforsikring plan kan bidrage til at garantere, at en pensionist får hans eller hendes penge, uanset den finansielle tilstand pension operationen. Ved at betale et månedligt eller årlig præmie, kan en person med en pensionskonto hjælpe med at sætte et ekstra niveau af sikkerhed til hans eller hendes pensionskasser ved forsikring af midlerne gennem en ekstern forsikringsselskab. Efter at den globale finansielle krise af 2008, og voksende bekymring i mange lande, pensionsordninger er ved at blive ruineret af statens låntagning, er pensionsforsikring blevet et mere populært valg.

Hvad er en flad beskatning?
Hvad er uventede fortjenester?
Hvad er et Scratch Card Fundraiser?
Hvad laver en Bonding virksomheden gøre?
Hvordan genkender jeg en livrente fidus?
Hvad er en Oversvømmelse Insurance Rate kort?
Hvordan vælger jeg den bedste indlånsbevis konto?
Hvad er en Bank Trust afdeling?
Hvad er Seed Money?
Hvordan jeg Spot falske penge?
Hvad er det bedste tip til at investere i obligationer?

Leave a Reply

trade online