Hvad er periodiserede Basis Accounting?

Som et eksempel på en regnskabsmæssig metode, der holder regnskab op til minut, er periodiseringsprincippet regnskab måske den mest anvendte metode til at holde op med indtægter og udgifter. Fordi periodiseringsprincippet regnskab er simpelthen udstationering af indtægter og udgifter, som de opstår, i stedet for udskyde udstationering til en senere dato, denne form for regnskab er den foretrukne metode af de fleste virksomheder. Her er nogle af fordelene ved at bruge optjeningstidspunktet regnskaber som din standard-mode at styre din økonomi.

I modsætning til kontanter grundlag regnskabspraksis, hele pointen med optjeningstidspunktet regnskab er at gøre optagelsen af ​​transaktionen på det tidspunkt den opstår. Det betyder, at salget er registreret med det samme, er udgifter posteret på en gang, og enhver anden form for transaktioner går på bøgerne på det tidspunkt, hvor begivenheden finder sted. Dette er i modsætning til nogle andre metoder, hvor transaktionen er faktisk ikke optages, før betaling er foretaget eller modtaget.

En af de umiddelbare fordele til periodiseringsprincippet regnskab er, at det er langt lettere at vurdere de samlede finansielle sundhed i virksomheden. Fordi salg til kunder, der allerede er udstationeret, er det let at se, hvor stor indtjening skyldes virksomheden, som i dag. På samme tid, fordi eventuelt udestående udgifter for virksomheden allerede er udstationeret det er lige så enkelt at se, hvad betalinger til leverandører, er fremragende. At være i stand til hurtigt at gennemgå udestående kreditorbetalinger og sammenligne disse samlede tal for indtægter, der forventes af visse forfaldsdatoer gør det til en simpel opgave at planlægge betalinger og holde virksomheden på ret køl.

Ved hjælp af princippet om periodiseringsprincippet regnskab også er praktisk, når betalingerne fra kunderne modtages eller når betalingerne er udstedt til sælgerne. Fordi linjen punkter, der allerede er udstationeret i bøgerne, det er simpelthen et spørgsmål om at gå ind i regnskabs-databasen og anvende modtage betalinger fra kunder til bestemte fakturaer, eller notere udgående midler, som er udbetalt til dækning af en bestemt leverandør faktura. Dette kan vare meget af tiden ude af udstationering betalinger og indtægter på bagsiden slutningen, hvilket giver tid til at afsætte til andre vigtige spørgsmål.

Periodiseringsprincippet regnskab gør det også muligt at tage et nøjagtigt øjebliksbillede af den finansielle sundhed i selskabet på et givent tidspunkt. Bogstaveligt talt, kan rapporter trækkes der viser status, nøjagtigt som det står i dag. Har denne form for real time oplysninger kan være yderst nyttig, når der fastsættes kortsigtede mål for virksomheden, der ansøger om en virksomhed lån, eller at lægge planer for en form for langsigtet projekt.

Periodiseringsprincippet regnskab er en glimrende måde at sikre, at intet i vejen for indtægter eller udgifter er i stand til at falde gennem revner. Ved at poste alle transaktioner som de opstår, er der altid en fuldstændig og komplet registrering af finanser for at få adgang.

Hvad er en Superannuation Pension?
Hvad er en beskyttende Tarif?
Hvad er en IRA?
Hvad er Endowment Assurance?
Hvad er International Tax Planning?
Hvordan undgår jeg roamingtakster?
Hvad er et kryds standard?
Hvad er et forskud Bond?
Hvad er en fysisk aktiv?
Hvad er en remortgage?
Hvad er den ekstra indskudskapital?

Leave a Reply

trade online