Hvad er Pet Banks?

“Pet banker” er et begreb, mest almindeligt anvendte i forhold til den økonomiske transaktioner i USA i det 19. århundrede. Dette udtryk kan også anvendes i ethvert regering, hvor visse banker har en favorit-status. Generelt behøver finansieringseksperter ikke ofte henvise til specifikke banker som PET banker i dagens finansielle verden.

Den oprindelige PET Bankerne blev også kaldt Wildcat banker. De skyldes en bankpolitik, der involverede et veto af Anden Bank i USA af daværende præsident Andrew Jackson. Mellem 1816 og 1837, blev PET bankerne får særlig status, og lov til at modtage statens overskud midler fra det amerikanske finansministerium.

Det er vigtigt at bemærke, at PET bankerne sjældent lykkedes, og at deres endelige resultat var at oversvømme landet med papir valuta. Kravet om hård valuta i USA til at købe fast ejendom resulterede i en begivenhed, at historikere kalde Panic af 1937, hvorefter den økonomiske politik skulle justeres. I udtalelserne fra nogle finansielle eksperter, belyste krisen del af de generelle problemer med at favorisere banker, og med at generere store mængder af “Fiat penge” ikke er baseret på hårde sikkerhed.

Nogle af de ideer, der er involveret i arven af ​​selskabsdyr banker er interessante for nutidens finansielle eksperterne. Nogle kritikere af den nuværende økonomiske politik kan gøre en sammenhæng til nutidens største private bank i USA, Federal Reserve. Ideen om trykning overdreven papir valuta har også en potentiel forbindelse til den nuværende drift af Federal Reserve.

Ud over USA-politik, kan kritikere af den økonomiske politik i enhver nation bruger udtrykket PET bankerne til at snakke om private institutioner, der modtager en ulige behandling af en regering. For eksempel, hvis en føderal regering åbenlyst hænder over den politiske beslutningsproces kontrol til bank-repræsentanter tillader bankerne at bruge føderale valuta i forkert måde, eller gør baglokalet handler med banker, kan politiske dissidenter afsløre denne form for aktivitet i formelle protest delstatsregeringer.

Ideen om PET banker er tæt forbundet med spørgsmålet om at køre en regering i en retfærdig og gennemsigtig måde, som repræsenterer den bedste interesse for hele landet. Et kig på denne form for bankforretninger giver også forslag til, hvordan balance mellem den økonomiske politik til at forhindre finansielle kriser. Begge disse spørgsmål er på forkant med mange offentlige kritik rundt omkring i verden, som nationer beskæftige sig med betydelige økonomiske kriser, og hvordan de påvirker de respektive generelle befolkning.

Hvad er en 10-årige Treasury Note?
Hvad er en løn opgave?
Hvad er en syntetisk CDO?
Hvad er de bedste tips til at købe sølvbarrer?
Hvad er obligatorisk forsikring?
Hvad er partnerskab interesse?
Hvad er de forskellige måder at analysere finansielle udsagn?
Er flere konti på en bank forsikret op til FDIC Limits?
Hvad er virksomhedernes Synergy?
Hvad er sikkerhedsstillelse?
Hvad er dobbelt beskatning?

Leave a Reply

trade online