Hvad er porteføljerisiko?

Porteføljerisiko Henviser til den kombinerede risiko forbundet med alle de papirer inden for investeringsporteføljen af ​​en person. Denne risiko er generelt uundgåelig, fordi der er blot et minimum af risiko involveret i nogen form for investering, selv om det er ekstremt lille. Investorer forsøger ofte at minimere porteføljerisiko gennem diversificering, der involverer køb af mange værdipapirer med forskellige egenskaber med hensyn til potentielle risiko og belønning. Der er nogle risici, som ikke kan løses ved hjælp af diversificering, og disse risici, der er kendt som markedsrisici kun kan mindskes ved afdækning med kontrasterende investeringer.

Mange mennesker, der ikke har rent faktisk begyndt at investere deres kapital forudser kun de positive og de potentielle gevinster, der følger med at sætte sine penge i en bestemt sikkerhed. I virkeligheden selv, bærer investering af nogen art risikoen for, at kapital på spil, enten vil blive formindsket eller går helt tabt. Når alle de investeringer i en portefølje lægges sammen, er deres samlede risiko kendt som porteføljerisiko.

Investorer bruger mange forskellige midler til at forsøge at mindske portefølje risiko for, at de skal kunne straffes. Diversificering af en portefølje er en sådan måde at opnå dette, da det indebærer at opbygge en portefølje fuld af forskellige værdipapirer og forskellige former for investeringer. Ved at gøre dette, er risikoen, at en eller endda et par papirer vil underperforme dæmpet af det faktum, at der er masser af andre i porteføljen at balancere dem ud. Desuden kan vælge forskellige typer af værdipapirer, som nogle aktier og visse obligationer, beskytte investor fra den ene sikkerhed type går gennem en lavkonjunktur.

Nogle risici er resistente over for diversificering taktik og de repræsenterer en anden udfordring for en investor styring porteføljerisiko. Disse risici er kendt som markedsrisici eller systematiske risici, og de kan feje gennem en hel marked eller markedssegment. For eksempel vil en økonomi i recession sandsynligvis forårsage en bred vifte af værdipapirer til at lide, og dermed skade endda en diversificeret portefølje. Investorer skal forsøge at foretage investeringer kaldet hegn, som i det væsentlige bet mod opfyldelsen af ​​de aktiver, de allerede har, i tider som disse.

Det skal bemærkes, at en klog investor er villig til at acceptere en vis mængde porteføljerisiko som et trade-off for potentialet for høje investeringsniveau belønninger. Efter alt, de værdipapirer, der har den laveste grad af risiko, som regeringen udstedte obligationer også give en meget lille afkast på investeringen. Investorer, der ønsker vækst skal kunne tage på en lille risiko for at få den form for afkast de søger til deres portefølje.

Hvad er en Notice of Assessment?
Hvordan tjener jeg den bedste nuværende konto interesse?
Hvad er Debt Capital?
Hvad er en ballon lån?
Hvilke lande anvender progressiv beskatning?
Hvordan undgår jeg roamingtakster?
Hvad er en Titelsøgning?
Hvad er en IRS løn udlæg?
Hvad er High-Risk Life Insurance?
Hvad er en import kvote?
Hvad er en offentlig virksomhed?

Leave a Reply

trade online