Hvad er potentielle 401K Skat Sanktioner?

En 401k er en skat-udskudt type pensionsordning i USA. Den pensionsopsparing konto er skattefri udskudt, fordi medarbejderne i en virksomhed kan gøre før skat bidrag til kontoen. Desuden bidrog penge til en 401k konto indgår heller ikke som skattepligtig indkomst på den personlige selvangivelse af medarbejderen. Potentielle 401k skat sanktioner, dog gøre opstå, hvis medarbejderne ikke følger rollover regler, når de forlader en virksomhed, gør tidlige udbetalinger fra kontoen eller tage et lån fra 401k konto, før de når pensionsalderen.

Når en medarbejder får en 401k planen med en arbejdsgiver, men forlader virksomheden eller er fyret, medarbejderen har en fastsat periode til at rulle penge og investeringer i 401k planen over i en individuel tilbagetrækningskonto (IRA). Hvis medarbejderen ikke ruller over pengene fra 401k ind i IRA i løbet af tidsrammen, så 401k skat sanktioner kan forekomme. I det væsentlige, anses dette for at være en tidlig tilbagetrækning, fordi pengene er taget ud af de 401k uden at blive sat ind på en anden type pension konto.

Når en 401k kontohaver gør tidlige tilbagetrækning fra den konto, størrelsen af ​​den tilbagekaldelse pådrager sig 401k skat sanktioner. I henhold til Internal Revenue Service (IRS), er tidlige udbetalinger eventuelle udbetalinger foretaget før kontohaveren fylder 59 ½. Den 401k skat sanktioner ligger 10% af det beløb, om tilbagekaldelsen. Tidlig tilbagetrækning udgør trække en del af pengene i 401k planen. 401 skat sanktioner for tidligt trækker også opstå, når en medarbejder trækker alle de penge ud af den pensionsopsparing konto.

Nogle 401k konti tillader medarbejderne til at tage lån fra deres 401k konto. Hvorvidt dette er tilladt afhænger af typen af ​​401k arbejdsgiveren fastsættes der for medarbejderne. Lån fra en 401k typisk for finansielle vanskeligheder årsager, såsom en stor sygdom. Når medarbejderen tager lån fra denne form for pensionering konto, så 401k skat sanktioner gælder typisk for det beløb, som medarbejderen trækker sig tilbage fra kontoen.

I den situation, af et lån fra en 401k, skal medarbejderne typisk tilbagebetale lånet beløb. De penge, der er placeret tilbage på den konto, er imidlertid efter skat penge. Selvom dette ikke er en direkte straf, betyder det, at skatter, der allerede er blevet fratrukket indkomsten for den ansatte forud for tilbagebetaling af lånet.

Hvad er de bedste strategier for at sælge put-optioner?
Hvad Er Futa Skat?
Hvad skal Chartered revisionsfirmaer Do?
Hvad er intern finansiering?
Hvad er de forskellige former for kontante Management?
Hvad er en delvis betaling?
Hvad er kreditværdighed?
Hvad er dobbelt beskatning?
Hvordan vælger jeg den bedste Gæld samlegodsspeditør?
Hvad er en Equity Holder?
Hvordan indsender jeg en arbejdsløshedskasse Claim?

Leave a Reply

trade online