Hvad er Prestige Pricing?

Mange marketingfolk og økonomer sige værdi afhænger af øjnene der ser, og intetsteds er denne teori praktiseret højere grad end i prestige prissætning. Denne økonomiske teori fortalere opkræve højere priser for varer, for at give det indtryk, at der er en merværdi for omkostningerne. Mange af verdens mest kendte mærker af biler, tøj, smykker og mad bruge denne metode som en marketingstrategi. Men mange mennesker hævder at have problemer med denne logik, fordi omkostningerne ikke altid repræsenterer kvalitet.

Prestige prissætning, også kendt som premium pricing, er en pris system, der indebærer en merværdi af en vare på grund af sin beliggenhed i den højere ende af pris skalaen. Priserne inden for denne type finansielle modellering er kunstigt forhøjet en psykologisk markedsføringsmæssig fordel. Denne form for prisfastsættelse har til formål at kapitalisere på købernes forestillinger, at en brand er dyre vare er overlegen i kvalitet til en lignende element, der kunne købes for betydeligt mindre.

Strategien bag prestige prisfastsættelsen er ikke bundet til dens kvalitet, men mere til sit image. Ved at give et produkt en elite udseende på grund af sin høje pris, hedder den teori, at dens implicitte værdi vil stige. Dette sker oftest gennem markedsføring kampagner. Hvis emballagen og levering afspejle en elite ser eller højere værdi, den teori, at enkeltpersoner kommer til at betale højere priser for denne idé alene, sjældent at undersøge om prisen er en præcis afspejling af produktets værdi.

Prestige prissætning er brugt i alt fra designer sko til gourmet-chips. Et eksempel, hvor denne psykologiske prisstrategi, der bruges hyppigt kommer fra bilindustrien. High-end biler, der koster flere gange, hvad en gennemsnitlig bil omkostninger er præsenteret som en luksus element, der har overlegen ydelse, interiør og opfattelsen blandt andre bilister. De materialer og arbejdskraft, der anvendes til at producere disse biler kan koste det samme eller lidt mere end en økonomi bil, og måske har nogen forskel i ydelse, men dens elite billede kræver en langt højere mærkat pris.

Mange kunder og marketingfolk har klager over moral prestige priser. Sælgerne er klar over, at produktet er muligvis ikke bedre end standard versionen, så visse personer ser det som en form for uærlighed. Ved ikke at give en målbar fordel i forhold til moderat prissatte produkter, er teorien om, at disse organisationer er at snyde kunder, som er uvidende om forskellen.

Hvad er en revolverende gæld?
Hvad er en personlig Kassekredit?
Hvad er de bedste tips til online aktiehandel i Indien?
Hvad er dagpenge?
Hvordan vælger jeg de bedste investeringer?
Hvad er en delindeks?
Hvad er Udbytte Investering?
Hvad er Butterfly valgmuligheder?
Hvad er det bedste tip til forbedring af en Asset / Equity Ratio?
Hvad er et minimum Finance afgift?
Hvad er fordelene ved at have god kredit?

Leave a Reply

trade online