Hvad er prisforhandlingerne?

Prisforhandlingerne er en fælles begivenhed, når de køber materialer eller leverancer. Under en prisforhandlingerne, er der to roller: køber og sælger. Formålet med forhandlingerne er at fastlægge en pris, der er acceptabel for begge parter. Efter afslutningen af ​​forhandlingerne, er enten en aftale indgået, og produktet er solgt eller er der ingen salg.

I nordamerikanske kultur, er prisforhandlinger begrænset til store køb eller bestemte typer af salg miljøer, såsom loppemarkeder og messer. De fleste mennesker vil føre prisforhandlinger for et køretøj eller hjem. Det store flertal af detailforretninger har en fast prisstruktur, der er ikke plads eller bemyndigelse til at forhandle.

Men uden for Nordamerika, er der en proces for prisforhandlingerne på daglig basis, til alt fra frugt til tjenester. Denne kultur af overenskomstforhandlinger resulterer i en højere grad af forhandling dygtighed hos både købere og sælgere. Priserne er også under konstant pres for at afspejle sande efterspørgslen på markedet. Som sådan er der en større grad af udsving over tid, med undtagelse af korte artikler, som har langsigtede mønstre af aktivitet.

Der er tre primære elementer, der påvirker prisforhandlinger: Køber type, finansielle overvejelser, og forhandlingsdelegation dygtighed. Alle disse ting har en særlig rolle at spille i alle prisklasser forhandlinger. Det er vigtigt at overveje alle fem som del af et balanced scorecard, med vægte knyttet til hver post som fastsat af den faktiske situation.

Køber typer, er brede kategorier, der anvendes til at beskrive de forskellige adfærdsmønstre købere. For eksempel er en bargain hunter en person med indgående kendskab til eller forståelse af emnet, hvis vigtigste prioritet er at betale mindre end markedsværdien. En strategisk køber, er også på udkig efter en lav pris, men i betragtning med værdien af ​​elementet og de nødvendige omkostninger til at øge denne værdi.

Finansielle overvejelser er en del af hver prisforhandlingerne, men der er mere at betragte end blot mærkaten pris. Service-omkostninger er et vigtigt hensyn, som er forbrugsstoffer kræves for at bruge produktet og den samlede levetid af produktet. Betaling metoder er også en del af økonomiske overvejelser, da dette har indflydelse på cash flow.

Dygtighed af forhandlerne på både køber og sælger side har en enorm indflydelse på resultatet af disse forhandlinger. En dygtig forhandler, der er en klar forståelse af de øvre og nedre grænser, og de poster, hvor der er plads til kompromis. Leveringstidspunkt, betalingsbetingelser, og servicekontrakter er alle en del af prisen forhandlingerne.

Hvad er Bail?
Hvad er Futures Trading?
Hvad er en Ledger Balance?
Hvad skal jeg overveje, før jeg købe arbejdsløshedsdagpenge?
Hvad er en risiko for graf?
Hvad er en Superannuation bidrag?
Hvad er forskellen på en Health Savings Account og et fleksibelt Spending konto?
Hvad er en lønskala?
Hvad er kulstof kreditter?
Hvad er kapital?
Hvordan kan jeg undgå kapitalvindingsskat?

Leave a Reply

trade online