Hvad er Prisoverkommelighed Index?

En overkommelig pris indeks er en måling af din indkomst / til hus prisforhold, der afgør, om du har råd til et hus, hvilken type hus du har råd, og uanset om du er i en indtægt område, der vil gøre dig attraktiv for långivere. Disse indeks kan offentliggøres af byer, stater, voksende samfund, og ved en række andre kilder for at hjælpe dig med at måle dit potentiale til at blive en boligejer. Nogle overkommelighed indeks typer også overveje, hvordan man lever i visse steder kan sænke dine omkostninger eller forhøje dem for ting som transport.

Mange overkommelighed indeks sats en potentiel homebuyer på grundlag af andelen. Hvis du er normeret til 100% betyder dette, at et hus i din prisklasse bør være i stand til at blive købt af dig baseret på den indkomst, du tjener. Når du har mindre end 100%, de fleste långivere betragter dig som er mindre end i stand til at råd til et hjem. Generelt bør din indkomst lige omkring en tredjedel af det samlede lånebeløb med evnen til at betale 5% ned. Dette kan gå op eller ned med stigninger eller fald i renterne, og husene kan du blive i stand til at råd kan ændre sig med boligpriser.

En anden type af overkommelige priser indekset ser man på antallet af mennesker, der har råd til at købe en bolig i et bestemt samfund. Dette vurderes om procentdel også, og er baseret på medianen eller betyde indkomst af fællesskabet. I nogle samfund, kan en overkommelig pris indeks viser, at for få mennesker er i stand til at købe et hjem baseret på den indkomst, de gør. Dette kan hjælpe de lokale arbejdsgivere vide, hvilken type løn, de kan have behov for at tilbyde arbejdstagere for at tiltrække dem til deres virksomhed eller holde dem i området, og det kan også lade folk sælge boliger ved, hvordan man prisen deres hjem. Jo lavere prisoverkommelighed indekset procenten er for et helt samfund, vil færre mennesker have råd til at købe selv de mest basale hjem. Hvis en overkommelig pris indeks af denne type viser, at kun 25% af de mennesker i samfundet har råd til et hus, så kan der være betydelige problemer med at sælge boliger.

De fleste billigere indeks ikke tager højde for kreditværdighed, hvilket er en vigtig overvejelse for långivere. Dårlig kredit kan gøre det billigere indekset relativt ubrugelige på individuel basis, medmindre de lån, du tager ud, er meget lille. Hvis din kredit er temmelig lyd, kan disse indeks hjælpe dig med at beslutte, hvornår og hvor man kunne købe dit første hjem, og hvorvidt en bank, vil overveje du kvalificeret til at tage et lån af en vis størrelse. Hvis din drøm om at eje et hjem ikke er en, der kan opstå i lokalsamfundet du bor i, kan du måske finde et andet sted, hvor du har råd til en hus, men at gøre dette, skal din løn være lig med eller større end anførte beløb på indekset.

Hvad er Ginnie Mae midler?
Hvad er Overført indtjening?
Hvad er justerbar livsforsikring?
Hvad er en cash flow?
Hvad er venturekapital egenkapital?
Hvad er over-the-counter-derivater?
Hvad er en hel Loan?
Hvad er de forskellige typer af Ledger papir?
Hvad er fordelene ved at investere i Wine?
Hvad er en udlodning Skat?
Hvordan vælger jeg den bedste CFD-konto?

Leave a Reply

trade online