Hvad er Private Investment Banking?

Private investeringer banking er en form for penge forvaltning, at forbrugerne eller institutioner kan bruge til at gemme og vokse aktiver. Når en forbruger eller en virksomhed arbejder med en privat investering bankmand, bankmand fungerer som finansiel rådgiver til at hjælpe med at etablere kontrol, opsparing og investering konti for at hjælpe den enkelte eller institution nå deres økonomiske mål.

Typisk, private investment banking-tjenester har for formuende privatpersoner eller organisationer. Fordi high net worth enkeltpersoner har flere kontanter og andre aktiver, den rigdom, som de har samlet gør det muligt for investorer at vælge fra en mere forskelligartet vifte af investeringer konti, produkter og tjenester. Siden investeringsbehov af formuende kunder er forskellige fra den gennemsnitlige investering, privat investering Banking tilbyder specielle ydelser, der matcher behovene hos de formuende kunder.

En af de tjenester, at de private investeringer bankfolk tilbud er investeringsrådgivning. Mens en standard finansiel rådgiver giver råd om, hvilke investeringer kunder skal investere for at mødes og overskride deres personlige finansielle mål, private investeringer bankfolk tage processen et skridt videre. Første, private investeringsbanker har interesse i rigdom beskyttelse.

For det andet, private investeringer banktjenester levere produkter og tjenester, der giver de formuende kunder, det tjener til at vokse deres rigdom endnu mere. Private investeringer banking omfatter også emner som finansielle planlægning for investor og videregive denne rigdom på til arvingerne efter at de er væk ejendom planlægning, spare på skatter og beskytte arvinger fra enorme arveafgift betalinger eller kapitalvindingsskat.

Private investeringer bankvirksomhed kan give kontohavere til at investere så lidt som $ 50.000 amerikanske dollar (USD) til at drage fordel af specielle finansielle wealth management services. Andre private investeringsbanker har minimumskrav, der starter ved $ 500.000 USD i investerbare aktiver. Individuelle investorer, der har tjent dette beløb af rigdom har derefter mulighed for at investere deres penge i alternative former for investeringer, såsom hedgefonde og fast ejendom.

Derudover er rationalet bag private investment banking, at formuende investorer ikke har likviditetsproblemer. Med andre ord, er disse ikke de typer af investorer, der investerer de penge, de har brug for at leve på eller at betale deres daglige leveomkostninger. Disse typer af investorer investerer penge, der er ud over de penge, de har på hånden til at dække deres normale udgifter og omkostninger, herunder krisemidler. De penge investeret i et privat investeringsselskab bankkonto er de penge, de har brugt til at beskytte og voksende for fremtiden.

Hvad er Basel-aftalerne?
Hvad er finansiel genforsikring?
Hvad er en fradragsberettiget?
Hvad er en blomst Fundraiser?
Hvad er de forskellige typer af Private Equity Capital?
Hvad er likvide midler?
Hvordan kan jeg spare penge for mit barns College Education?
Hvad er finansiel planlægning?
Hvad er en online pengeoverførsel?
Hvad er Industry SWOT-analyse?
Hvad er en nostro-konto?

Leave a Reply

trade online