Hvad er Private Venture Capital?

Investorer med en høj grad af rigdom og vilje til at acceptere risikoen og iværksættere med ingen penge til at realisere deres forretningsidéer mødes i private markeder for risikovillig kapital. Investorerne levere midler til unge virksomheder i håb om at de vil fortjeneste, når virksomheden modnes. Belønningerne i markedet kan være store, men satsen for fiasko er høj for nystartede virksomheder.

Privat risikovillig kapital er normalt leveres af velhavende private investorer, grupper af personer, der har samlet deres rigdom eller institutionelle investorer som begavelse midler. Når kapitalen er leveret af en gruppe, de generelt danner et kommanditselskab, hvilket skaber et anpartsselskab til at handle som den generelle partner. De kan leje en manager til at træffe beslutningerne om, hvor deres kapital vil blive investeret. Individuelle investorer og institutionelle investorer kan levere kapital direkte.

Iværksættere modtage midler fra venturekapital investorer i de første faser i etableringen af ​​deres virksomheder. Til gengæld skal iværksættere give investorerne detaljerede rapporter om, hvordan forretningen. Investorer kan lægge visse begrænsninger på deres midler, tvinger iværksætterne til at følge forretningspraksis for risikovillig kapital investorerne tror, ​​at være pålidelige. Hvis selskabet ikke lykkes, er de investorer, der leverede venturekapital realisere en fortjeneste ved at sælge deres aktier i virksomheden enten til iværksættere eller til andre investorer i en børsintroduktion.

Privat risikovillig kapital er teknisk set en del af private equity. De aktiviteter, der omfatter venture kapital investeringer er en delmængde af de investeringer, til rådighed for private equity investeringer. Teoretisk set kan en private equity-selskab har et venturekapital division, mens det fastholder andre typer af investeringer.

I praksis har der traditionelt været en sondring mellem privat risikovillig kapital og private equity, med et investeringsselskab med speciale i hvert. Begge omhandler i udbuddet af kapital til virksomheder, men venturekapital betyder normalt, at investeringerne foretages i de indledende faser af virksomhedens dannelse. Private equity leveres normalt efter, at virksomheden allerede er etableret. Forskellen mellem de to, dog er blevet mindre tydeligt som investorer har bevæget sig ind på nye veje af investeringer.

Den sløret distinktioner mellem privat risikovillig kapital og private equity investeringer betyder, at private venturekapitalinvestorer kan engagere sig i adfærd, der traditionelt anses for at være i regi af private equity-investorer. Dette omfatter aktiviteter såsom leveraged buyouts, hvor investorer erhverve kriseramte virksomheder og forsøge at gøre dem til levedygtige virksomheder at opnå en fortjeneste. Det omfatter også ekspansion aktiviteter og uden investeringer, der skaber kortsigtede afkast, der gør yderligere investeringer muligt.

Hvad er Mikrokreditter?
Hvad er en enhedspris?
Hvad er en NSF Check?
Hvad er en Aktuel pris?
Hvad er aktivklasse Retur?
Hvad er et Blended Rate?
Hvad er Life Insurance?
Hvad er en obligation indenture?
Hvad er de forskellige typer af Automated Stock Trading Software?
Hvad er økonomisk afhængighed?
Hvad er en luksus skat?

Leave a Reply

trade online