Hvad er Product Portfolio Management?

Produkt porteføljeforvaltning er den handling at indsamle, organisere og analysere data fra en virksomheds produkter og investeringer. Meget gerne i en personlig investeringsportefølje giver produktportefølje management et selskab, en organiseret grund af dets produktlinjer, de enkelte produkter og alle investeringer, der vedrører produktets livscyklus. Disse data kan deles i sin helhed eller splittelse mellem forskellige afdelinger og endda givet til aktionærer og investorer. Enhver, der er interesserede kan komme et generelt overblik over performance, eller grave ned til specifikke produkt målinger, afhængigt af, hvorfor han eller hun er interesseret i data.

Virksomheder kan bruge produktet porteføljeforvaltning ikke kun at holde en organiseret visning af alle deres produkter og linjer, men også at se, hvilke produkter overgår inden for visse målinger. Med mere end et produkt testet i de samme markeder, kan virksomhederne vurdere svagheder og styrker. Virksomheder kan også luge ud i produkter, som konsekvent præsterer at øge deres fortjeneste.

Selv virksomheder, der handler med kun et enkelt produkt kan bruge produktet porteføljeforvaltning at spore fremgang og overskud. Når der foretages ændringer på produktet eller marketing-strategier, kan de lægges ind i produktet management system. Dette gør det muligt for en virksomhed at lære, hvilke metoder der virker bedst for at forbedre den generelle overskud.

Produkt porteføljeforvaltning kan også bruges til at spore en virksomheds investeringer og produktudvikling. Dette er nødvendigt for beregning af overskud og tab i løbet af produktets levetid og hjælpe virksomheden afgøre, hvorvidt fortsat at investere i et bestemt produkt eller til at opsige den. Data kan endog blive vist på de produkter og tjenester et selskab tilbyder på vegne af samarbejdspartnere.

Ledelse kan gøres på flere måder, men de to mest almindeligt anvendte metoder er med software og tredjepartsleverandører. Hvis en virksomhed ønsker at holde sin produktportefølje management i huset, vil den normalt bruger en software, som er designet specifikt til opgaven. Tredjepartsleverandører bruges ofte til porteføljeforvaltning at spare virksomheden penge om personalet. Uanset hvad, er regelmæssig opdatering nødvendig for at holde portefølje data præcise.

Nyt projekt data kan integreres med produktporteføljer, så de straks bliver opdateret, når nye produkter bliver udviklet. Virksomheden kan være nødvendigt at opdatere data på ældre produkter manuelt, men det er normalt gøres som der sker ændringer at undgå udeladelser og fejl i rapporterne senere. Produkt porteføljeforvaltning er en aktiv proces, og vurderes at være nødvendig i næsten enhver virksomhed med flere produkter i eget navn.

Hvad er Annuitization?
Hvad er en god og afsluttende tilbud?
Hvordan genkender jeg en finansiel fidus?
Hvad er et udskudt Del?
Hvordan vælger jeg den bedste Investment Property Group?
Hvad er en FSA Godtgørelse?
Hvad er Omfattende dækning?
Hvad er Investeringsaktiver?
Hvad er en bank Afskærmning?
Hvad er ikke-kontrollerende interesse?
Hvad er en gradueret skat?

Leave a Reply

trade online