Hvad er Project Accounting?

Projekt regnskab er en form for finansiel sporing der giver folk mulighed for at overvåge omkostningerne og indtægterne er forbundet med et bestemt projekt. Dette giver folk mulighed for at holde projekterne på budgettet, holde styr på ændringer i udgifter og identificere problemområder så de kan behandles som projektet bevæger sig fremad. Denne form for regnskabsmæssig adskiller sig fra andre former for regnskabsmæssig, fordi stedet for en hel virksomhed eller en bestemt afdeling i et bestemt tidsrum, det behandler alle omkostninger i forbindelse med et projekt, så længe det tager.

Et eksempel kan ses i produktionen regnskab, hvor folk spore udgifter i forbindelse med film-og tv-produktion. Movie Studios vil spore omkostninger ved projektet, fordi de giver en meningsfuld måde at vurdere præstationer på feltet kontor og kontrollere omkostningerne. Revisorer ophold med filmen gennem hele produktionen, der trækker i data fra hver afdeling, fra marketing til garderobe. De genererer løbende konti til at holde folk orienteret, når det kommer til hvor mange penge der bliver brugt, og hvor godt filmen er mødet budget mål.

Projekt regnskab er påkrævet ved lov i nogle tilfælde. Regeringen entreprenører gennemføre projekter på vegne af regeringen, skal kunne dokumentere deres udgifter klart og detaljeret, hvilket giver en fordeling af projekt-specifikke udgifter. I andre tilfælde, som med byggeriet kan det være en nyttig måde at se på omkostninger og styre regnskabsmæssige forhold. Entreprenører, for eksempel nødt til at kunne give præcise estimater for kunderne, og de bruger projektregnskab fra tidligere job at generere rimelig tæt forudsigelser af hvor dyrt et givent projekt vil blive.

Et projekt regnskabsmæssige team kan være store, især efter noget der spænder over flere afdelinger i en virksomhed og tage måneder eller år at gennemføre. Et hoved revisor er ansvarlig for tilsynet støtte personale, herunder andre revisorer, kontorister, og administrative assistenter. Det kan være nødvendigt at give oplysninger på et øjebliks varsel, og nogle gange håndtere tegner sig for flere projekter, afhængigt af strukturen i en organisation.

En projektleder, den person, der fungerer som et kontaktpunkt og koordinering til et projekt, afhængig af projektregnskab at holde projekterne tæt på deres oprindelige budgetoverslag, og bruger også andre afdelinger for at sikre, at projekterne afsluttes inden for en given tidsramme. Hvis der opstår problemer, skal projektlederen kunne forklare ting som forsinkelser og omkostninger overskridelser for opfyldelse af tilsyn personale, der kan være ansvarlige over for investorer, embedsmænd og andre interesserede parter.

Hvad er den indkomst Approach?
Hvad er en Vantage Score?
Hvad er Treynor Index?
Hvad er en Security Trustee?
Hvad er Kontinuerlig Compounding?
Hvad er en grad af finansiel gearing?
Hvad er en konstruktion Bond?
Hvad er et synkende fond?
Hvad er et markedsførings-Mix?
Hvad er Tax Relief?
Hvad er Credit Portfolio Management?

Leave a Reply

trade online