Hvad er Project Management Accounting?

Projektledelse regnskab spor omkostningerne til specifikke forretningsmæssige projekter eller processer. Denne type regnskab falder ind under den standard job for omkostningsregnskaber metode. Individuelle finansielle rapporter, som projektledelsen regnskab angiver, om projektet er på budgettet, har store budgetoverskridelser, eller undlader at møde andre finansielle mål, som ledelsen.

Job For koster sporer alle omkostninger i forbindelse med specifikke projekter. Virksomheder bruger projekter til at spore succes enkelte aktiviteter i deres virksomhed. Disse projekter er ofte under ledelse af projektledere, som har brug for oplysninger om finansielle præstationer.

Virksomheder bruger job ordre koster at spore direkte materialer, direkte løn og produktion hovedhøjde. Hvert element bruges i et projekt, der er en specifik konto på hovedbogen. Revisorer vil registrere omkostningerne for hvert projekt, hver gang et emne er brugt. Summen af ​​disse omkostninger repræsenterer det aktuelle projekt omkostninger.

Nogle selskaber kan adskille omkostningerne i kategorier for at forstå, hvilket område er et resultat af budgetoverskridelser. For eksempel, når projekter ikke mere arbejdskraft er ofte nødvendigt for at bringe projektet nuværende. Revisorer vil derfor afsætte mere direkte lønomkostninger til projektet, at øge den samlede samlede projektomkostninger.

Nogle brancher er mere kendt for at bruge projektstyring regnskab, herunder konstruktion, produktion og infrastruktur virksomheder. For eksempel kan en producent af flyvemaskiner, der bruger en projektledelse regnskabssystem baseret på standard-job ordre koster. Hvis virksomheden tager særlige ordrer på fly, vil virksomheden nødt til at oprette et separat regnskabssystem for hver særlig ordre. Alle omkostninger der bruges på projektet skal tildeles i overensstemmelse hermed. Manglende styring af projektomkostninger forventes at resultere i lavere profit, som flyvemaskinens producenten ikke kan være i stand til at hæve prisen på sit oprindelige bud på projektet.

Projektledelse regnskab er ofte udsat for bedrageri og falske oplysninger. Virksomheder, der har flere projekter i gang på én gang kan fordele omkostningerne fra den ene projekt til det næste. Dette giver virksomheden mulighed for at skifte udgiftsoverskridelser mellem forskellige projekter for at vise et overskud på et konkret projekt. Dette udgør svig, som hvert projekt vil være omkostninger forbundet med det, der ikke præcist afspejler de materialer eller arbejde brugt på projektet. Ledelsesberetningen er ofte nødvendigt at godkende ordrer for materialer og arbejdsløn, som kan hjælpe sikrer, at projektledere ikke har det sidste ord om bestilling af varer til brug på projektet og forsøger at skjule omkostninger.

Hvad er et Udbytte udbetaling?
Hvad er en fælles realkreditlån?
Hvad er en ETF?
Hvad er omfordeling af indkomst?
Hvad er en omvendt auktion?
Hvad er et budget Sæt?
Hvad er et udskudt Del?
Hvad er en arveafgift?
Hvad er en Rehab lån?
Hvad er Herfindahl-Hirschman-indekset?
Hvad er en elektronisk pengeoverførsel?

Leave a Reply

trade online